Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Vlek in je bruidsjurk? Naar de stomerij!

Oh nee! Je let even niet op en er zit een vlek in je jurk. Groot of klein, dat maakt niet uit, het is een vlek en ’t moet eruit! Hoe ga je dit nog oplossen? De stomerij kan je gelukkig altijd helpen.

Wees jezelf op de bruiloft

Op jouw grote dag moet je kunnen doen en laten wat je wilt, het is immers jouw bruiloft. Als je je enorm zorgen maakt of je jurk wel schoonblijft gedurende de dag, heb je misschien kans dat je niet optimaal geniet. Daarnaast kost het veel energie om continu aan je jurk te blijven denken. Bovendien kunnen wij je alvast vertellen: je jurk zal vies worden. Dus leg je er maar bij neer!

Hardnekkige vlekken trouwjurk

Als je nu een hele grote koffie- of wijnvlek in je jurk krijgt, is dat niet erg fraai. Dat zijn hele andere vlekken dan de vlekken die ontstaan tijdens het lopen, want daar kun je weinig aan doen. De eerstgenoemde vlekken zijn echter wel te verwijderen, zelfs nog op je grote dag zelf. Zorg dat je voordat de grote dag aanbreekt contact hebt gehad met een goede stomerij. Laat de professionals bij de stomerij weten dat je bruiloft eraan komt en vraag of het mogelijk is dat je terecht kan, mocht het nodig zijn, om in geval van nood een vlek te verwijderen.

Onverwachte stomerijkosten bruidskleding

Soms betaal je voor zo’n stand-by service extra, maar als je jouw bruidskleding toch al laat reinigen bij de betreffende stomerij, kan het zijn dat ze noodservice gratis leveren. Overleg goed met elkaar en bespreek de opties, zodat op de bruiloft voor iedereen een geweldige beleving wordt! Niemand komt zo voor onverwachte verrassingen te staan en jij kunt zonder enige zorgen lekker je gang gaan op je bruiloft.

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation