Elk jaar opnieuw in je bruidsjurk

Waar belandt jouw trouwjurk na je bruiloft? Je brengt ‘m naar de stomerij om te laten reinigen, en dan? Terug in de doos in je kledingkast, zodat je er nog een paar keer naar kan kijken, maar voor de rest gebeurt er weinig met de jurk. Zonde!

Tweede leven voor trouwjurk


Voor een Amerikaanse vrouw was het geen optie om haar dure trouwjurk gewoon in de kast te hangen en wij zijn het helemaal met haar eens. Wat heb je er dan nog aan, als hij stof ligt te verzamelen in je kast of op zolder? De Amerikaanse Samantha Burns trekt elk jaar weer haar trouwjurk aan, zolang het kan. Op elke trouwdag viert ze met haar man dat ze weer een jaar getrouwd zijn en dat is reden genoeg om haar trouwjurk weer aan te doen. Veel bekijks krijgt ze er wel mee – zo stond ze vorig jaar in haar bruidsjurk op de golfbaan.

Trouwjurk vaker dragen na bruiloft


Zoals Samatha het zegt: liever een trouwjurk met wat vlekjes dan eentje die ligt te verstoffen en waar je nooit meer plezier aan hebt. Ook met jouw bruidsjurk is dat natuurlijk een optie en tegelijkertijd is het ook een reden om aan je lijf te blijven werken. Om te stralen in je bruidsjurk werk je aan je figuur voor je trouwdag, maar dat kan je ook elk jaar doen. Het opnieuw aantrekken van je prachtige jurk is dan de beloning.

stomerij_trouwjurk_j

Stomen voor de volgende x


Een goede stomerij kan overigens vrijwel alle vlekken verwijderen, jouw jurk blijft dus heel lang als nieuw. Eigenlijk is er géén reden om je bruidsjurk niet nog een keer aan te trekken! Denk aan een mooie fotoshoot met je jurk of een trash the dress evenement. Wat doe jij met jouw jurk?

Sanne van Bortel

 

 
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation