Cleaning van trouwkleding

Zo’n trouwdag draait vooral om zorgeloos genieten nadat je maandenlang allerlei dingen hebt gepland. Op je trouwdag laat je alles los en daardoor ziet jouw geliefde trouwjurk er nog wel eens afgetrapt uit na de bruiloft... Maar geen paniek! Een goede dieptereiniging laat je trouwjurk weer stralen.

diepte_reiniging_trouwjurk_3

Dieptereiniging van je trouwjurk


Omstanders zien het vaak gebeuren: bruiden stressen de hele dag over hun jurk, want o wee als er een vlekje op komt. So what? Stomerijen bestaan niet voor niks! Een dieptereiniging van je trouwjurk na de bruiloft is sowieso gewenst, want hoe schoon je zelf ook bent: puur en alleen het dragen van de trouwjurk zorgt op den duur voor nare geurtjes. Ook parfum raakt na een poos niet meer zo lekker als eerst. Je kan dus beter relaxen en genieten van je trouwdag, lachen als er een vlekje op je jurk zit, want dat gaat toch gebeuren. Gelukkig bestaat er professionals in het reinigen van bruidskleding!

diepte_reiniging_trouwjurk_2

Opnieuw dragen van trouwpak


Voor je trouwpak is het niet anders, de kans is zelfs groter dat je het trouwpak (in delen) nog eens aantrekt na je bruiloft. Een gereinigd pak is dan wel zo lekker, en zelf ‘ff’ je bruidskleding in de wasmachine gooien doe je ook weer niet zo snel. Een bezoekje aan de stomerij hoeft overigens niet eens heel duur te zijn, hoewel veel mensen daar wel van zijn overtuigd. Het reinigen van trouwkleding vereist een speciale aanpak, maar het is de investering dubbel en dwars waard. Opdat jij je prachtige pak nog eens kan aantrekken!

diepte_reiniging_trouwjurk_

Trouwjurk bewaren of verkopen?


Sooner or later komt de grote vraag na de bruiloft: bewaar je jouw jurk en laat je ‘m in de kast hangen, of geef je ‘m een tweede leven bij iemand anders? Oftewel: wil je jouw jurk verkopen als tweedehands jurk? Dat kan heel gemakkelijk op Facebook of natuurlijk Marktplaats, maar daarvoor moet je wel de lastige keuze maken... Afscheid nemen, of toch niet even niet?

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation