Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Je trouwjurk stomen of reinigen na de bruiloft

Net zoals je trouwdag de meest bijzondere dag van je leven is, is je bruidsjurk een waardevol kledingstuk. Niet alleen om economische waarde, maar natuurlijk vooral vanwege de emotionele waarde. Het spreekt dan ook voor zich dat je deze in de prachtigste staat wilt houden na je bruiloft. Gelukkig is dat geen enkel probleem.

Vlekken in je trouwjurk

Veel bruiden maken zich zorgen over vlekken die tijdens de bruiloft kunnen ontstaan. Begrijpelijk, maar het zorgt er tegelijkertijd voor dat je niet zorgeloos kunt genieten van deze heerlijke dag. Het motto van de stomerij is daarom: maak je geen zorgen over vlekken in je trouwjurk, dat doen wij wel.

Stomerij: specialist in fijne stoffen

Stomerijen hebben de afgelopen jaren al elke denkbare vlek voorbij zien komen. Van rode wijn tot chocolademousse en van modder tot lippenstift en  gelukkig stond daar bij het ophalen iedere keer weer grote glimlach en verraste blik tegenover. De technieken zijn daarbij niet alleen bedoeld om vlekken uit je bruidsjurk te verwijderen, maar ook gericht op een zorgvuldige behandeling van fijne stoffen, zoals satijn, zijde en kant.

100% garantie & vaste prijs

Om zeker te weten dat je bruidsjurk weer schoon en fris bij je afgeleverd wordt bieden veel stomerijen 100% garantie op een veilig en professioneel resultaat. Bovendien hanteren ze vaak een vaste prijs, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

 

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation