Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Stomerij Panda Stomerij Panda is een echte alleskunner en lost altijd al uw reinigingsproblemen op!

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Stomerij Panda Vraag informatie aan
Dhr. Dennis de Beer
Voorburg

Bruidsjapon stomen

Morgen ben ik de bruid’, zong Willeke Alberti ooit. Maar wat als uw dure trouwjurk na de gelukkigste dag van uw leven onder de vlekken zit. Bijvoorbeeld van de wijn waarmee u met uw bruiloftgasten heeft geproost. Als u echt een vlekkeloze herinnering voor later wilt, laat u ons uw droomjurk stomen.

Na een grondige vlekkenanalyse gaan onze reinigingspecialisten met de grootst mogelijke zorg aan de slag voor u. Dankzij ons vakkundige reinigingaanpak wordt uw trouwjurk weer helemaal als nieuw. En dat geldt ook voor de kleding van de bruidsmeisjes, bruidsjonkers en het kostuum van uw kersverse echtgenoot. Maar ook exclusieve accessoires als bijvoorbeeld schoenen zijn bij ons in professionele handen.

De prijzen zijn vanaf 105 euro

Er daar hoeft u zeker niet teveel voor te betalen. Voor het reinigen van een bruidsjapon hanteert Stomerij Panda prijzen vanaf 105,- euro.

Wilt u meer informatie over het stomen van bruidskleding? Neem dan gerust contact met ons op.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Patrick

Op 19 may 2020

Had een scheur in een pantalon (Oger), broek was afgeschreven maar panda zag nog een oplossing.. De volgende middag kon ik de pantalon al weer ophalen, met een fantastisch resultaat er was nagenoeg niets meer te zien van de scheur. Super bedankt!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation