Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Een trouwpak stomen doe je zo!

Wie gaat trouwen, wil piekfijn voor de dag komen. Een trouwpak stomen is soms nodig om kreukloos de grote dag tegemoet te treden. In dit artikel de beste tips voor wie denkt aan het stomen van een trouwpak.

Het pak laten stomen

Wie geen omkijken wil hebben naar deze klus, geeft het stomen van het trouwpak uit handen. De professionals stomen het pak en zullen het ook persen. Ze kijken goed of er geen draadjes los zitten en checken of er geen hardnekkige vlekken in het pak zijn blijven zitten.

Zelf het trouwpak stomen?

Wil je zelf het trouwpak reinigen? Hang het een ochtend buiten. Eventuele muffe lucht trekt er dan al deels uit en het pak ruikt daarna lekker fris. Is het pak gekreukeld, dan helpt het om de warme douche aan te zetten; na een paar minuten zal de douchecabine gevuld zijn met stoom. Draai de kraan uit en hang het pak in de douchecabine. Je zult zien dat de kreukels al snel uit de stof trekken door de vochtige lucht.

Kosten van het pak stomen?

Een pak laten stomen bij een professionele stomerij is misschien wel goedkoper dan je denkt! De prijzen variëren, maar gemiddeld ben je voor het stomen van een colbert 10 euro kwijt; een pantalon stomen kost zo’n 7,50 euro. Het gilet en de stropdas zullen samen nog zo’n 12 euro kosten. Maar dan heb je wel een schoon, fris en kreukloos resultaat!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation