Reinigen van bruidsaccessoires

Hoe krijg je je bruidsaccessoires weer stralend schoon en als nieuw? Het is natuurlijk een beetje gek als je wel je bruidskleding professioneel laat reinigen, maar je accessoires zoals je sluier, (hand)schoenen, stola, strikje, hoeden of tasjes laat voor wat ze zijn. Alles kan na een professionele (dry) cleaning weer als nieuw worden!

stomerij_trouwkleding_specialisastie_2

Stomerij voor bruidsaccessoires


Er wordt vaak gedacht dat de stomerij alleen (bruids)kleding reinigt, maar zo’n bedrijf is gespecialiseerd in reinigen en kan dus ook andere artikel een nieuw leven inblazen. Vaak zijn de accessoires die je aanschaft voor je bruidsoutfit niet de goedkoopste en een reiniging is dan al snel het geld waard.

stomerij_trouwkleding_specialisastie_1
Sommige stomerijen weten als geen ander raad met bijvoorbeeld je bruidsschoenen, die ongetwijfeld veel te verduren krijgen op de bruiloft. Wie weet of je ze ooit nog eens aantrekt, maar hoe langer je wacht met het verwijderen van vlekken, hoe lastiger het wordt. Ook al houd je al je accessoires alleen voor de herinnering, laat deze herinnering wel stralen!

stomerij_trouwkleding_specialisastie_8

Drycleanen van bruidsaccessoires


Niet alle artikelen zijn geschikt voor een reiniging, maar er bestaat ook zoiets als dry cleaning. Dit houdt in dat er niet wordt gereinigd met water. Sommige stoffen en materialen kunnen daar namelijk niet zo goed tegen, en jouw bruidsaccessoires moeten wel mooi blijven.

stomerij_trouwkleding_specialisastie_
Een bruidstasje is heel goed te reinigen dankzij dry cleaning. Neem contact op met de stomerij en geef aan wat je allemaal graag zou willen laten reinigen. De stomerij geeft dan wel aan welke opties er zijn!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation