Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Silk & Satin Bruidsmode Reiniging In heel Nederland persoonlijk afhalen en terugbrengen!

14 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Silk & Satin Bruidsmode Reiniging Vraag informatie aan
Mevr. Emily van Dijk
Pottenbakkerstraat 39F
9403 VX Assen

Welkom bij Silk & Satin Bruidsmode reiniging

Je zag er fantastisch uit op jullie trouwdag. Het was een onvergetelijke bruiloft, waar je lang naartoe hebt geleefd.

Waarschijnlijk heb je een heerlijke huwelijksreis gemaakt en eenmaal thuisgekomen begint het leven weer op gang te komen.

Toch is er iets dat je dwarszit...

Je bruidsjurk is vervuild door het vele dansen, foto's maken, eten en drinken en je vraagt je af; hoe nu verder?

Gelukkig zijn wij er voor jou! Silk & Satin Bruidsmode reiniging, dé specialist voor het reinigen of stomen van je trouwjurk, kinderbruidskleding, schoenen en accesoires.

Alle bruidskleding wordt thuis afgehaald en en retour gebracht, met volledige garantie. Net als in de liefde kies je een bruidsjurk met je hart, zo ook de reiniging ervan. De wetenschap dat je bruidsjurk in vertrouwde handen is en er weer stralend schoon uit komt te zien, maakt dat je herinnering zichtbaar mooier blijft.

Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. We werken samen met de grootste bruidsmodehuizen van Nederlands zoals Koonings, De Bruidshoek, Trés Chic, The New Bride, 't Koetsje en vele anderen.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


14 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Stefanie

Op 17 oct 2023

Ik heb op aanraden van de bruidswinkel contact opgenomen met Silk & Satin. Ik kan alleen maar vol lof over hun spreken. Mijn bruidsjurk is weer gelijk nieuw. Ten eerste komen ze de ophaal en terug breng tijden keurig na!! Ten tweede doen ze niet zomaar iets extra aan de jurk zonder contact op te nemen. En stellen ze hierbij ook een prijs indicatie voor het is aan jou om hier mee akkoord te gaan of niet. Ten derde het contact wat in met hun heb gehad is altijd correct, vriendelijk en vlot verlopen. Binnen een paar uur had ik soms al antwoord. Ik kan alleen maar zeggen een TOP SERVICE gehad bij hun!

Henriette

Op 17 oct 2023

Na de mooiste dag van mijn leven in de mooiste jurk van mijn leven zag deze er ontzettend vies uit. De jurk was flink over de vieze dansvloer heen gegaan en was dus helemaal zwart. Op aanraden van de bruidsmeisjes heb ik toen Silk & Satin benaderd voor het reinigen van de jurk. Afgelopen week heb ik mijn jurk terug mogen ontvangen en Wow! Hij ziet er echt weer uit als nieuw. Heel erg bedankt voor jullie goede werk en klantenservice met halen en brengen.

Melanie & Paul

Op 17 oct 2023

De bruidsjurk, sluier, schoenen en trouwpak zijn perfect gereinigd. We kwamen hier bij uit door onze weddingplanner. De spullen zijn netjes opgehaald en weer terug gebracht. Super handig, gezien de afstand. We hebben er ook een paspop bij besteld en die was heel makkelijk in elkaar te zetten. Nu kunnen we weer opnieuw genieten van onze mooiste dag van ons leven!

Jose vd Sanden

Op 16 sep 2023

Allereerst heeft Silk & Satin ZONDER mijn toestemming de onderkant van mijn jurk afgeknipt. Toen ze deze thuis afleverden was ie bovendien een paar centimeter te kort. Maar het ergste van alles is dat het kant van het bovenstukje na hun reiniging helemaal is beschadigd. Het hele bovenstukje heeft rafels, draadjes en schaafplekken (een van de vele foto's als voorbeeld). Volgens Silk & Satin komt dat door het innemen door de bruidsmodezaak waar ik de jurk kocht of door het dragen. Maar al die beschadigingen waren er niet na de bruiloft en vóór Silk & Satin mijn jurk ophaalde. Ook zijn de balijnen door hun kapot getrokken waardoor de cup nu gaapt. Ik heb gevraagd om een oplossing en om netjes de schade te vergoeden maar het enige dat ze mij hebben aangeboden is om de kosten voor het reinigen niet in rekening te brengen. Sinds 8 augustus heb ik helaas niks meer van ze gehoord en geven ze niet thuis. De schade zou door hun zijn doorgegeven aan hun verzekering maar dat is waarschijnlijk alleen gezegd om mij aan het lijntje te houden. Ik heb inmiddels namelijk contact gehad met hun verzekeraar en die zeggen geen melding gehad te hebben. Ga hier niet naartoe als je je jurk naast schoon ook nog netjes terug wil krijgen. En trap zeker ook niet in de zogenaamde volledige garantie die ze bieden.

Carolien

Op 05 jul 2021

Mijn dierbaarste kledingbezit is by far mijn prachtige trouwjurk. Maar tijdens ons huwelijk heeft deze jurk behoorlijk wat te verduren gehad: de Italiaanse landerijen met als afsluiter een plons in het zwembad (!), gevolgd door een feest in Nederland in een hooischuur. Bij het zien van al die hooisprietjes aan de onderkant van mijn jurk kreeg ik zowat een flauwte… Ik kreeg als tip Silk & Satin door als dé bruidsmode reiniger die nog nooit een jurk NIET schoon heeft gekregen. En ze hebben zich echt aan hun woord gehouden: mijn jurk ziet er weer uit alsof ik hem net heb opgehaald bij Bloomfeld! Ik hoop dat ik deze prachtige jurk ooit door mag geven aan de volgende generatie en tot die tijd trek ik hem af en toe even aan om ons droomhuwelijk - niet alleen mentaal maar óók fysiek - weer even te herbeleven.

Fijaya

Op 05 jul 2021

Wauw, wat hebben we onze jurk en pak weer prachtig teruggekregen! Weer helemaal schoon en randjes aan de onderzijde (in goed overleg) weer netjes gemaakt. Helemaal blij mee! De haal- en brengservice is ook super geregeld, op afgesproken tijden werd het gehaald en weer gebracht, ideaal!

Rocintha

Op 05 jul 2021

Perfect trouwjurk en pak. Na een paar weken wachten mochten wij onze trouwjurk en kostuum ophalen. De resultaten waren geweldig.

Roos

Op 05 jul 2021

Na de mooie bruiloft die we hebben gehad was de jurk helaas gescheurd en erg vies. Op aanraden van bruidhuis t’koetsje in Ede, de jurk door Silk en satin op laten halen en laten reinigen. De jurk weer als nieuw teruggekregen. Zeker het geld waard. Ik raad het iedereen aan om de jurk hier te laten reinigen.

Annemarie

Op 05 jul 2021

Prima service Mijn jurk is weer als nieuw! Alle vlekken eruit en ook keurig gerepareerd. De kosten waren iets meer dan in eerste instantie verwacht, maar hier werd ik netjes van op de hoogte gesteld en toestemming voor gevraagd. Kortom zeer tevreden!

Suzanne

Op 05 jul 2021

Jurk weer als nieuw! Heel vriendelijk en fijn geholpen! Uitstekende service en leuk contact. Mijn jurk was snel klaar en zag er weer uit als nieuw. Heel mooi gedaan. Ook mijn schoenen zijn weer prachtig! Ik kan weer volop nagenieten van de dag én mijn jurk. Bedankt!

Michelle

Op 05 jul 2021

Mijn jurk is opgehaald en terug gebracht. De jurk is weer zo goed als nieuw. Communicatie was goed en duidelijk Bedankt

Nicolle

Op 05 jul 2021

Trouwjurk weer als nieuw! Vanmorgen is onze trouwkleding weer thuis gebracht, wat een service, echt top! Mijn jurk is weer helemaal als nieuw en ook het pak van mijn man weer als nieuw. Wij zijn erg blij met het resultaat en de service. Ik zal jullie zeker aanbevelen aan toekomstige bruidjes! Heel erg bedankt.

Emily

Op 04 jun 2020

Boven verwachting Mijn jurk ziet er weer als nieuw uit en ook de schoenen zijn weer helemaal wit. Alle swarovskikristallen en pareltjes zijn nog heel en ook de bandjes om de jurk op te hangen zijn weer in de jurk genaaid. Echt een perfecte service!

Desirée

Op 22 aug 2018

Mijn jurk en schoenen als nieuw teruggekregen! Geweldig!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation