De Bebsel Partycentrum Uw trouwdag is bij ons in goede handen

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
De Bebsel Partycentrum Vraag informatie aan
Hengevelderstraat 20
7471 CH Goor

Iedere bruiloft is uniek en daarom kunt u aangeven wat u graag wilt, zodat wij het voor u kunnen verzorgen. Voor zowel grote als kleine aantallen gasten, kunnen wij u diverse zalen aanbieden van 20 tot 400 personen. En natuurlijk verzorgen wij de bediening tot in de puntjes.Wij adviseren u ook graag met betrekking tot muziek en entertainment voor het welslagen van uw feest!

De perfecte verzorging van uw bruiloft of jubileum-bruiloft in onze sfeervolle Spiegelzaal en/of gezellige cafe-zaal.Wij bieden u een hoge kwaliteit en de prijs zal u reuze meevallen!

En natuurlijk kunnen wij ook voor elk gewenst aantal gasten het diner of buffet in overleg met u samenstellen. Onze ervaren koks zullen dit met zorg voor u bereiden.

Catering

De Bebsel heeft ruime ervaring in gastheerschap op locatie. Van hapjes en salades tot complete koude en warme buffetten. En dat geheel verzorgd op elke locatie zodat uw feest een genot voor en uw gasten wordt.

In een ruime partytent of grote feesttent (die wij voor u kunnen regelen), een bedrijfshal, winkel, kantoor, tuin of huiskamer; met hapjes, buffetten, barbecue, dranken, bediening … Het maakt het team van De Bebsel niet uit.

Mocht uw andere wensen hebben neem dan contact met ons op via het contact formulier of via 0547-272855.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Jacob

Op 24 sep 2018

Diverse feestjes gehouden bij DeBebsel Was altijd goed verzorgd

Marjan

Op 18 jun 2018

Ons 25-jarig huwelijksfeest gevierd in het voorcafé. Wij en onze gasten vonden het een gezellige, gemoedelijke sfeer uitstralen en iedereen heeft genoten van het hapjesbuffet, het was heerlijk!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation