Boswachter Liesbosch Bij Restaurant Boswachter Liesbosch in Breda wordt uw trouwdag een onvergetelijke ervaring!

5 (6 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Nieuwe Dreef 4
4839 AJ Breda

Bij Restaurant Boswachter Liesbosch in Breda wordt uw trouwdag een onvergetelijke ervaring!

Midden in het natuurschone Liesbos in Breda bevindt zich Restaurant Boswachter Liesbosch. Helemaal verscholen in de bossen kunt u uw gehele trouwdag bij ons vieren. Van ontvangst tot trouwplechtigheid, van proost tot receptie en van diner tot spetterende feestavond. Alles kan op één locatie gevierd worden. Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten verblijven op ons terras. Onze prachtige Franse tuin zorgt voor een romantische sfeer en mooie foto’s.

Bij ons betaalt u geen zaalhuur. U betaalt enkel voor wat u nuttigt en voor groepen vanaf 70 personen hanteren we zelfs speciale drankprijzen. Graag nodigen wij jullie uit om kennis te maken met ons restaurant. Wij hopen u snel te mogen begroeten!

Bekijk website
+5 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Bart

Op 16 jan 2020

Fantastische plaats om een bruiloft te vieren.

Joop

Op 16 jan 2020

Wij waren gast op een 40 jarige bruiloft. Perfect 4 gangen diner met bubbels en vis- en vleesschotel vóóraf en koffie na. Bediening opmerkzaam, snel en attent. Sanitair schoon. Jammer dat het af en toe stortregende, anders hadden we ook nog buiten kunnen zitten, maar dat valt het restaurant niet te verwijten.

Pamela

Op 15 jan 2019

Geweldige locatie, prachtige ligging midden in het bos. De service en gastvrijheid was uitmuntend! De gasten vonden het ook top!

ger

Op 15 jan 2019

Al jaren gasten van Boswachter Liesbosch. Weerzien haast nostalgisch, maar met een kaart voor elk wat wils. Vandaag garnalensalade en andere vissoorten. En dan de gegrilde garnalen in knoflooksaus. Hasta luego.

marion

Op 15 jan 2019

Een Fantastische plaats om te vertoeven, het eten is er overheerlijk, maar ook voor een kopje koffie voel je je welkom, een super gezellig restaurant met fijne mensen in de bediening!

Myriam

Op 29 aug 2018

Heerlijk gedineerd in de bistro. En wat een schitterende locatie!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation