Beauty & Body Clinic Zaanstad Gevestigd in Sportcentrum Fitland.

Beauty & Body Clinic Zaanstad Beauty & Body Clinic Zaanstad
5 5 3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Beauty & Body Clinic Zaanstad Vraag informatie aan
Mahoniehout 10-12
1507 ED Zaandam

Size Zero introduceert als enige in Nederland het meest succesvolle apparaat van het moment inzake snel en moeiteloos afslanken! De effectiviteit van dit geweldige apparaat is wetenschappelijk bewezen. Wij van Size Zero garanderen het afslanken door middel van een combinatie van de Size Zero behandelingen en natuurlijk gezonde voeding!

Inmiddels gingen duizenden klanten je voor en danken hun strakke figuur aan de Size Zero Easy Shape Trainer; de nieuwste manier van figuurcorrectie en spieropbouw. Dankzij de baanbrekende resultaten is het mogelijk  binnen een paar weken helemaal ‘in shape’ te komen.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

karin

Op 28 mar 2019

erg fijn geholpen voelde me erg op mijn gemak.

Sprokkie

Op 30 aug 2018

Geweldige salon waar je warm wordt welkom geheten door Jenni! Ben 2x per week in haar salon en volg het programma van sizero. Voor de kerst heb ik wimperextention gedaan! Fantastisch mooi zeg! Ook de gezichtsbehandeling is echt een aanrader! Kortom kom s langs bij haar en ondervind het zelf. Je zult er zeker geen spijt van krijgen!

Patrycja

Op 27 jun 2018

De wimperextensions die ik bij Jenny heb laten zetten waren super mooi! Ze blijven weken goed zitten. En het resultaat zag er natuurlijk uit. Jenny nam uitgebreid de tijd en ging secuur te werk bij het erop zetten. Topvrouw en top resultaat!

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation