Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Zlim Velp Wij bieden individuele begeleiding voor optimaal resultaat!

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Zlim Velp Vraag informatie aan
Reigerstraat 30G
6883 ES Velp

Jouw balans tussen gezond & genieten

Effectief en gezond afslanken met een wetenschappelijk bewezen methode

Je wilt gezonder leven en eten, maar niet langer diëten. Dan kan Zlim jou helpen met haar totaalmethode: je slankt niet alleen af, maar je gezondheid in het algemeen gaat er een stuk op vooruit. Je voelt je weer zelfverzekerd en gelukkig. Je kijkt opnieuw met plezier naar jezelf in de spiegel. Vol zelfvertrouwen en met een positief zelfbeeld geniet je meer van het leven. Meld je aan voor een intake en onze diëtiste beoordeelt of en wat we voor jou kunnen betekenen.

De Zlim methode is gebaseerd op gezond eten in combinatie met doelgericht bewegen en ozontherapie. In een aangenaam verwarmde cabine voer je onder deskundige begeleiding bewegingen uit met maximaal 6 personen tegelijk. De oefeningen worden liggend uitgevoerd, zodat je rug en gewrichten worden ontlast. Medisch verantwoord en zonder spierpijn.

Na het bewegen in de warmtecabine sluit je af met ozontherapie. Gedurende 15 minuten onderga je een ontspannende huidbehandeling in de ozoncabine, die voorzien wordt van ozonzuurstof. De ozonzuurstof stimuleert de bloeddoorstroming en de verwerking van afvalstoffen. Een weldaad voor je huid!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Coby

Op 12 sep 2022

Wacht niet tot de maandag, maar begin nu zet de knop om, en dat lukt echt waar. Het is mij ook gelukt. Met de begeleiding van de gezellig club dames van Zlim Velp en de voeding adviezen. Dat heeft mij de corona door geholpen.

Sandra

Op 12 sep 2022

Prettige sfeer, zeer vriendelijke medewerkers en persoonlijk advies!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation