Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Yvonne Glaser Fotografie Op zoek naar een fotograaf voor jouw bruiloft? Spontaan, ongedwongen en echt?

5 (3 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Yvonne Glaser
Huissen / Landelijk

Vastleggen wat je voor altijd dichtbij wilt houden

Wat maakt jullie bruiloft uniek? Wat wil je achteraf terugzien in jullie trouwfoto’s? Ik wil als trouwfotograaf jullie verhaal vertellen aan de hand van de kleine details, bijzondere momenten én emoties op jullie dag. Zo fotografeer ik niet alleen jullie en het ja-woord, maar ook de trotse (schoon)moeder, lachende vrienden en dansende kinderen. Op die mooiste dag van jullie leven willen jullie natuurlijk dat alles perfect is geregeld. Als bruidsfotograaf kan ik hieraan bijdragen door jullie herinneringen aan deze dag vast te leggen op een manier die de sfeer en emoties van het moment perfect weergeeft. Als ervaren trouwfotograaf begrijp ik hoe belangrijk het is om deze speciale dag onvergetelijk te maken.

Ik leg de spontane en onverwachte momenten vast die jullie dag zo bijzonder maken. Van het aankleden van de bruid en de voorbereidingen van de bruidegom, tot het aansnijden van de taart, van de trouwceremonie tot en met jullie fantastische trouwfeest, ik ben erbij om de mooiste momenten vast te leggen. Mijn stijl van fotograferen is natuurlijk en spontaan, ook wel documentair genoemd. Ik leg de gebeurtenissen vast zoals ze zijn, ga op zoek naar verhalen binnen het grote geheel en ben altijd op zoek naar het beste perspectief om de mooiste foto’s te maken.

Ik zorg ervoor dat jullie je op je gemak voelen en dat jullie volop kunnen genieten van jullie trouwdag. Mijn foto’s zijn een weerspiegeling van jullie dag en de unieke sfeer van jullie huwelijk. Ik zal op een onopvallende manier aanwezig zijn, zodat ik jullie en jullie gasten kan vastleggen zoals jullie echt zijn, zonder iets te regisseren. Gewoon liefdevol, relaxed en vooral niet te geposeerd. Uiteraard nemen we ook even een momentje voor een trouwreportage als jullie dat willen, ook deze maken we tot een superfijne en ontspannen belevenis. Op deze manier kunnen jullie de dag terugkijken hoe deze ook echt was. Met jullie allermooiste zelf, als bruidspaar in de hoofdrol.

Ik ben gepassioneerd, geduldig en flexibel en zorg ervoor dat jullie volledig jullie zelf kunnen zijn. Neem gerust contact met mij op om jullie wensen te bespreken en samen een plan te maken voor de mooiste herinneringen aan jullie trouwdag. Als bruidsfotograaf vind ik het belangrijk om een wederzijdse klik te hebben met jullie als trouwpaar. Daarom maak ik graag persoonlijk kennis met jullie voordat de grote dag aanbreekt. Kortom, als jullie op zoek zijn naar een trouwfotograaf die jullie trouwdag op een unieke, spontane manier vastlegt zoals jullie dag écht verloopt, dan ben ik de juiste keuze!

Bekijk website
+12 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Jolita

Op 28 nov 2023

Yvonne heeft onze bruiloft gefotografeerd en een album van de foto’s gemaakt. De foto’s zijn prachtig en geven helemaal de sfeer van de dag weer! Het boek is een herinnering voor altijd aan deze mooie dag!

Erik

Op 28 nov 2023

Super mooie bruiloft gehad die fantastisch vast gelegd is door Yvonne. Ze heeft leuke spontane momenten op de foto gezet en deze mooi bewerkt. Mede dankzij haar kunnen we letterlijk terug kijken op deze mooie dag.

Jorien

Op 28 nov 2023

Wij twijfelde over de match met een andere trouwfotograaf en via via hoorde we dat Yvonne nog last minute beschikbaar was. Dit was precies de sfeer en aanpak wat bij ons past. Yvonne heeft onze dag prachtig vastgelegd en het was heel prettig om samen deze dag te beleven. Elke keer als we de foto's kijken zien we weer een nieuw bijzonder momentje of emotie. Zo waardevol! Yvonne, super bedankt voor de prachtige foto's en je fijne persoonlijke aanpak

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation