White Shine Iedereen wil toch stralen op de grote dag.

White Shine White Shine
5 5 3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
White Shine Vraag informatie aan
Groest 71
1211 EA Hilversum

Tanden Bleken

“Wij doen wél wat anderen beloven!”

Tanden bleken is een serieuse aangelegenheid. Je snapt dan ook wel dat je geen veilige, professionele behandeling met spierwitte tanden als resultaat voor een paar tientjes gaat krijgen. Vandaar dat White Shine als enige tandenbleekkliniek in Nederland en België wél aan jouw verwachtingen kan voldoen. Wij zijn wél bevoegd om met waterstofperoxide te werken. En dit is het enige effectieve-én veilige bestanddeel om jouw tanden veel witter te maken. Met als resultaat een stralend witte lach!

Jouw tanden laten bleken is nu echt mogelijk. En tegenwoordig erg populair omdat steeds meer zelfbewuste mensen er goed uit willen zien. Want binnen een uur heb je weer een frisse uitstraling. En bovendien helpt een stralend witte lach je zelfverzekerder te zijn. Natuurlijk geven witte tanden ook een positieve indruk bij sociale contacten of zakelijke relaties want jouw gebit is wel jouw visitekaartje! Daarom lachen mensen na hun bezoek bij White Shine gewoon weer meer en vergeet niet dat je nooit een tweede kans krijgt voor een eerste indruk! Samengevat: niet alleen je gebit wordt witter en schoner maar je zal er zelfs ook nóg beter uitzien!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Isha

Op 26 aug 2019

Vandaag met knikkende knieen naar Hillywood gegaan om een Hollywood behandeling te ondergaan. Bang dat het niet zou werken , maar het tegendeel is bewezen ! Het duurde bij mij blijkbaar iets langer voor dat het proces aansloeg dus werd de behandeling verlengt voor het beste resultaat ...en dat is er ! Arne gaf me een spiegel in mijn handen en ik was stil ( gebeurt niet vaak ) Stiekum traantje gelaten toen niemand keek. Ik kan iedereen aanraden om hier je tanden te laten bleken omdat je vakkundige eerlijkheid ( verwachting / resultaat ) en relaxte menselijke omgang kunt verwachten. Geen bleekfabriek in de buurt met lage prijzen , maar profecioneel advies en een behandeling met maximaal resultaat. Dat mijn tanden nog mooier opkleuren , spannend ! En wat dan zo tof is , mocht ik het resultaat niet optimaal vinden , dan mag ik binnenkort ( gratis ) nog een 15 min behandeling ondergaan. Mijn advies is Beter in een keer goed bij een vakkundig tandarts dan je laten foppen door " goedkoper en dichter bij huis " Het is het echt waard ! En een beetje pijn , ach ... niet zeuren en ff doorbijten want het resultaat is top.

Rafik

Op 26 aug 2019

Vandaag samen met een vriend bij Whiteshine langs geweest om onze tanden te bleken. Goed geholpen door een vriendelijke jongedame die ons voor de behandeling goed heeft voorgelicht. Door de hollywood behandeling zijn onze tanden spierwit geworden. Ben super tevreden met het resultaat! Echt een aanrader!

Leila

Op 04 sep 2018

Beste service en top behandeling! Bleven 2 jaar wit

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation