Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Stralend Trouwen Een knallende ceremonie waar jullie nog lang over napraten!

5 (10 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Denise Renshoff
Landelijk

Yes, jullie willen stralend trouwen!

Toen ik zelf ging trouwen, kregen we een oudere dame aangewezen via de gemeente. We hadden best een leuk kennismakingsgesprek, dus we keken vol verwachting uit naar de ceremonie. 

Helaas was haar verhaal niet meer dan een kopie van onze antwoorden op de vragenlijsten die we hadden ingevuld. Onze namen werden verkeerd uitgesproken. Toen mijn neefje moest huilen was daar geen ruimte voor: snel door, want ze had later die dag nog een andere ceremonie. Ze las nog een ouderwets gedichtje voor en toen mochten we de akte ondertekenen. 

Na afloop dacht ik... Dat moet toch anders kunnen? 

Een gedachte die de jaren daarna geregeld voorbij kwam op bruiloften van vrienden. En toen kwam #guiltypleasure MAFS (Married At First Sight) op tv. Ik genoot van de ceremonies en daar bevestigden Walter Vermeer en Mariëlle Jongmans mijn gevoel... Dat moet toch anders kunnen? 

Ik heb een cursus tot trouwambtenaar gedaan en ben nu werkzaam als trouwambtenaar bij de gemeente Medemblik. Met Stralend Trouwen kan ik jullie door heel Nederland en ook in het buitenland trouwen!

En jullie begrijpen wel:

Een lekker vlot en persoonlijk verhaal, veel interactie, veel lachen, het uitspreken van geloftes, ruimte voor eventuele kinderen/huisdieren, rust voor het vertellen van jullie liefdesverhaal. En hebben jullie zelf nog wensen? Ik denk graag mee!

Want... ja! Het kan anders! 

Bekijk website
+13 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


10 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Paulo

Op 13 dec 2023

Denise was de ceremoniële spreker tijdens onze bruiloft. Wij hebben gekozen voor Denise vanwege haar enthousiasme, positieve karakter en duidelijke werkwijze. Tijdens onze kennismakingsgesprekken heeft ze goed naar ons geluisterd en de juiste vragen gesteld. Uiteindelijk heeft zij onze wensen en gevoelens op een hele mooie manier weten te vertalen naar een zeer mooi en persoonlijk verhaal tijdens de ceremonie. De manier waarop ze onze drie kinderen hierbij heeft betrokken verdient ook heel veel lof. Daarnaast is Denise ook gewoon een heel fijn persoon. Dank Denise!

Marco & Renate

Op 06 mar 2023

Denise was onze BABS bij onze trouwerij. Na een heel prettige kennismaking heeft zij onze ceremonie fantastisch geleid. De sfeer en setting waarin wij wilden trouwen voelde ze perfect aan. Denise heeft ons verhaal op een hele mooie manier verteld en onze ceremonie dat gegeven waar we naar op zoek waren.

Charlotte & Jelle

Op 06 mar 2023

We waren je eerste bruiloft; wie anders zouden we als goede vrienden van jou vragen om ons huwelijk te sluiten? Het is mede dankzij jou een dag geworden die we ons altijd zullen blijven herinneren. Je hebt in de ceremonie de juiste toon gevonden met een perfecte balans tussen persoonlijke verhalen over ons, humor en emotie, met een onvergetelijke rol voor onze kinderen. Onze geloften hebben we uitgesproken (Jelle) en gezongen (Charlotte). Dat vonden we allebei behoorlijk spannend, maar de setting was ideaal en gaf ons het vertrouwen dat in volle overtuiging te doen. Jij hebt onze dag meer dan gemaakt. Met een aanbeveling zouden we je tekortdoen, je bent simpelweg een onmisbaar element voor een onvergetelijke dag.

Nina & Ivo

Op 06 mar 2023

Toen Denise bij ons thuis kwam voor een gesprek, voelde dit gelijk vertrouwd. Ze straalt warmte en rust uit en is oprecht geïnteresseerd. Ze neemt daadwerkelijk de tijd voor je en door al haar ervaringen kan ze ook vele waardevolle tips geven. Denise dacht actief mee met onze eigen ideeën en gaf ook advies om dingen wellicht anders vorm te geven. Hierbij voelde het niet als dat het dan zo moest, maar puur om mee te denken. Denise heeft, van alles wat wij haar hebben verteld, een pakkend en treffend verhaal gemaakt die ze tijdens de ceremonie vol overgave en enthousiasme ten gehore bracht. Er was ruimte voor een lach en een traan en ze haakte ook in op wat er tijdens de ceremonie gebeurde. Ze zorgde voor een ongedwongen en ontspannen sfeer, wat wij als ontzettend prettig hebben ervaren! Vele complimenten hebben wij ook via de gasten ontvangen over Denise. Kortom, Denise wil je als BABS op je trouwdag hebben!

Amber & Kel

Op 06 mar 2023

Wat waren we blij met Denise! In eerste instantie hadden we een persoonlijk praatje van onze ceremoniemeester in de planning voor dat Denise ons zou trouwen. De dag voor onze bruiloft belde ik haar in paniek op, onze ceremonie meester had corona en nu zaten we met een gat in onze ceremonie. Ze pakte het goed op ondanks de tijd nood en met hulp van onze getuigen heeft ze er nog een mooi verhaal uit weten te maken. Tijdens de ceremonie vertelde ze wat onze getuigen voor ons betekende en andersom. Ze betrok onze gasten erbij en vertelde alsnog ons verhaal. Wat in eerste instantie een stress moment was, maakt ze tot iets moois. We konden allemaal genieten van de ceremonie en lachen om wat ze wist te vertellen. We zijn haar erg dankbaar dat ze zo snel kon inschikken. Ze is erg lief en stond zelfs na het trouwen het baby nichtje van m'n man te wiegen die tranen met tuiten huilde. We zijn erg blij dat we voor Denise hebben gekozen!

Stephanie & Menno

Op 06 mar 2023

Denise heeft er alles aan gedaan om onze ceremonie fantastisch te laten verlopen. De ceremonie was zeer persoonlijk, op de juiste momenten grappig en al met al een groot succes. We hadden ons geen betere BABS kunnen wensen en raden Denise zeker aan!

Annemiek & Wessel

Op 06 mar 2023

Denise heeft ons in september 2020 getrouwd. We zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met haar. Vooraf was er voldoende ruimte om onze wensen te bespreken, tijdens een gezellig informeel samenzijn. Denise heeft ons verhaal op de dag zelf met heel veel enthousiasme aan de gasten kunnen overbrengen. Zoek je een nuchtere, attente en enthousiaste trouwambtenaar.... neem dan zeker contact op met Denise!

Mark & Sanne

Op 06 mar 2023

Lieve Denise, wat was je geweldig! Alleen maar lovende woorden voor jou van iedereen. Het was een geweldige dag, we zijn aan het nagenieten ❤

Iris & Ricardo

Op 01 dec 2022

Wat zijn wij blij dat jij deel uitmaakte van onze belangrijkste dag in ons leven. Jouw werkwijze is ontzettend fijn en de gesprekken met jou waren ook heel erg leuk. Wij zijn zo blij dat we voor jou hadden gekozen. Je hebt het tijdens de ceremonie allemaal prachtig verwoord en het kon gewoon niet beter dan dat. Het was leuk, grappig, emotioneel en geweldig. Nogmaals heel erg bedankt en wij raden echt iedereen aan om jou te kiezen als trouwambtenaar!!

Tamara & Stefan

Op 01 dec 2022

Het was een heel mooie dag geworden, precies zoals we t in gedachten hadden. Het was een mooie kleine en intieme mini bruiloft ! Je hebt t prachtig verwoord! We vonden t fijn dat je toch op zo’n korte tijd ons mooi verwoord heb en er een heel leuke en mooie ceremonie van heb gemaakt! We zouden je zeker aanraden! Bedankt voor de mooie dag!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation