Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Stralend Middelpunt Organisatie van feesten & bruiloften

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Stralend Middelpunt Vraag informatie aan
Mevr. Marian Krook-Lievestro
Landelijk

Van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen! 

Wat ontzettend leuk dat jullie gaan trouwen! Ik ben benieuwd naar hoe de bruiloft van jullie dromen eruitziet. Ik ben Marian van Stralend Middelpunt en ik kan jullie helpen met het realiseren van deze droom. Als weddingplanner, ceremoniemeester en stylist is dat wat ik het allerliefste doe: alles tot in de puntjes voorbereiden en verzorgen. 

Persoonlijk én professioneel, sinds 2011, vooral op de Veluwe. 

Weddingplanner

Bij het organiseren van een bruiloft komt veel kijken. Zie je het zitten om alles zelf te doen of geef je de organisatie uit handen en maak je goed gebruik van mijn jarenlange ervaring en grote netwerk? Er bestaat uiteraard ook een middenweg. Dan verdelen we de taken: geen probleem!

Ceremoniemeester

Wat is het heerlijk wanneer iemand anders alles regelt en vrienden en familie niet aan het werk zijn tijdens jullie bruiloft. 

Zo kun je samen met de gasten genieten van alle mooie momenten. Ja zeggen en genieten: dat is wat jullie toch echt zelf moeten doen. Voor de rest zorg ik als professionele ceremoniemeester dat dit de dag van jullie dromen wordt. 

Stylist

Een stijl of thema geeft een bruiloft net even iets extra’s. Het ‘wauw-effect’ bij binnenkomst om mee te beginnen. Met de juiste styling wordt de bruiloft echt jullie eigen, unieke dag waarover mensen nog lang zullen napraten.

Maar zo ver is het nog niet. Zullen we eerst eens (kosteloos en vrijblijvend) kennismaken en kijken of het klikt? Ik beloof dat jullie direct wat originele en goede tips van mij meekrijgen. 

Stralend Middelpunt is éen van de genomineerden van de award Master of Professionals en is aangesloten bij de beroepsorganisatie van Weddingplanners International. Het lidmaatschap geeft garanties over de kwaliteit van de weddingplanner, doordat BWPN hoge eisen stelt aan de beroepsuitoefening. 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Theone & Richard

Op 20 jun 2018

We wilden liever niet één van onze vrienden of familieleden vragen voor het ceremoniemeesterschap en besloten om daar iemand voor in te huren. En als diezelfde iemand ook nog een beetje kon meehelpen in het voorbereidingstraject, was dat helemaal mooi. Na wat zoeken en rondvragen kwamen we bij Marian terecht, die op ons beiden meteen een prettige indruk maakte. We gingen met haar in zee en hebben daar geen spijt van gehad. Marian is rustig, maar wel enthousiast. Persoonlijk en toch zakelijk. Ze heeft ons heel goed geholpen bij het realiseren van onze plannen.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation