Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Sociale skills die elke bruid kan gebruiken

Je hoopt dat je bruidsfeest een groot succes wordt en om eerlijk te zijn heb je daar zelf een groot aandeel in. Als bruid kan je best een aantal sociale vaardigheden gebruiken om iedereen tevreden te stellen. Dit zijn jouw rollen...

Bruid als feestorganisator

Het is jouw feestje, jij bepaalt hoe het allemaal geregeld wordt. Begin bij je trouwlocatie, van hieruit bouw je het feestje op. De trouwlocatie is het belangrijkst. Daarna komen de leveranciers, fotograaf, catering en entertainment. Dit moet je zo snel mogelijk regelen, anders zijn ze bezet op jouw trouwdag.


Lees ook ➲ Trouwjurken van Modeca met de perfecte pasvorm & magisch gevoel


Bruid als vriendenkoppelaar

De kans is groot dat je vrienden uitnodigt die elkaar nog niet allemaal kennen. Aan jou de taak om iedereen kennis te laten maken met elkaar vóór de bruiloft. Organiseer een aantal dagen waarop jullie allemaal samen leuke dingen gaan doen. Zo kent iedereen elkaar op de bruiloft en daar wordt de sfeer een stuk gezelliger op.

Bruid als gastenlijstopsteller

Je wilt wel 200 mensen uitnodigen, maar het budget en de trouwlocatie laten maar 100 gasten toe. Hoe ga je de gastenlijst inkorten? Wie wordt eruit geknikkerd? Bedenk van je originele lijstje hoeveel mensen je het laatste jaar hebt gezien en in welke mate je deze vriendschap waardeert. Heb je iemand maar één keer gezien? Wegstrepen. Streng zijn!


Lees ook ➲ Trouwen in een trouwjurk van Vera Wang is een beleving


Bruid als raadgever

Je beste vriendin heeft het plotseling uit met haar vriend of je tante is onverwacht weduwe geworden. Hoe ga je hiermee om? Spreek troostende woorden en laat zien dat je aan hen denkt, maar doe dit wel achter de schermen. Je wilt geen choas veroorzaken. Zorg dat ze niet alleen zitten, maar vestig niet teveel aandacht op ze. Af en toe een kneepje in hun arm of een knuffel betekent meer dan woorden.

Bruid als vredestichter

Schoonouders die net gescheiden zijn of vrienden die pas hun relatie hebben verbroken vinden het soms lastig om in dezelfde ruimte te zijn. Vraag aan hen waar zij willen zitten en pas het plan waar iedereen geplaatst is aan. Doe echter niet teveel moeite om de vrede te bewaren tussen hen, het is aan hun om een keer de strijdbijl te begraven en te genieten van jouw bruiloft.

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation