Solbeach Scheveningen

(0)

Beoordeel

Trouwlocatie Scheveningen

De mooiste dag van je leven – op de mooiste locatie aan het strand in Scheveningen. Strandtent Solbeach zorgt niet alleen voor een prachtig decor en heerlijk eten. We proberen jullie ook organisatorisch zo goed mogelijk te ondersteunen. En natuurlijk hebben we een aantrekkelijk trouwarrangement

Ontspannen sfeer, volop privacy

Aan de boulevard, vlak bij de pier maar net uit de grootste drukte, vind je een strandtent met unieke ontspannen sfeer. Met de heerlijkste gerechten en drankjes. En met misschien wel de aardigste bediening van de hele Noordzeekust. Ideaal dus om je bruiloft te vieren. 

Strandtent Solbeach heeft, en dat is uniek, twee aparte paviljoens. Afhankelijk van het aantal gasten kun je via Sol Exclusief 1 of 2 paviljoens afhuren, zonder last te hebben van andere gasten. En o ja, er is volop parkeergelegenheid in de buurt.

Een bruiloft op maat

Je hebt voor je trouwdag wel meer aan je hoofd dan alleen de trouwlocatie. Daarom zorgen wij er graag voor dat alles bij Solbeach helemaal in kannen en kruiken is. 

We bieden een prachtige trouwlocatie in Scheveningen met uitzicht op zee, een eigen gastheer of gastvrouw, ‘s avonds een lekkere bbq en tot slot een uitbundig feest met familie en vrienden. 

Als bekroning van een onvergetelijk trouwfeest overnachten jullie in het fameuze Kurhaus dat pal naast onze trouwlocatie ligt. Tenminste – als je dat wilt. Bijna alles kan. Laat ons weten wat je wensen zijn en dan komen wij met een voorstel op maat.

06-21517850

Strandweg 20-21-22 2586 ZZ Scheveningen

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
0

0 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Ga naar een verwante categorie

Strandweg 20-21-22

2586 ZZ Scheveningen

06-21517850