Sky Ballonvaarten

Voor een unieke ervaring

De Ballonvaart

Dankjewel dat je een online bezoek brengt aan ons ballonvaart bedrijf. Je bent dus geïnteresseerd in ballonvaren? Mooi, dat zijn wij ook en we laten je graag zien waarom ballonvaarten zo bijzonder zijn.

Laat ons je meenemen met de luchtballon in de bijzondere wereld van de ballonvaart. Ontdek het mysterie van ballonvaren; de oudste en meest romantische vorm van de luchtvaart. Ervaar dat de tijd even stilstaat terwijl tijdens je ballonvaart de steden en landerijen langzaam onder je luchtballon voorbij gaan. Ballonvaren is een prachtige belevenis die zul je nooit meer vergeten. Overwin je angsten, stap in de ballonmand en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring. Wees welkom aan boord.

Sinds 1984 is Sky Ballonvaarten gespecialiseerd in het verzorgen van ballonvaart arrangementen voor bedrijven en consumenten. Jaarlijks brengen we ruim 7.000 passagiers in hogere sferen. Wij zorgen ervoor dat je optimaal geniet van je ballonvaart. We nemen tijd voor je vragen en vertellen je graag meer over de wondere wereld van de ballonvaart. Wij genieten als jij genoten hebt. Laat ons kort beschrijven wat je mee gaat maken.

Volledig verzorgde ballonvaarten

Wij verzorgen een compleet en gezellig programma voor je want we willen dat jij met grote tevredenheid terugziet op je ballonvaart avontuur. Onze ballonvaarten zijn inclusief:

* Een professionele en enthousiaste begeleiding
* Een prachtige ballonvaart van gemiddeld 1 uur
* Veilig vervoer terug naar de opstijglocatie
* Complete passagiersverzekeringen
* Je eigen ballonvaart-certificaat als blijvende herinnering
* Traditioneel champagneritueel na de vaart
* Verfrissing tijdens de ballonvaart
* Vergunningen en licenties
* Je ballonvaart tickets worden kosteloos toegestuurd
* De tickets zijn kosteloos overdraagbaar naar derden
* Reservering- en administratie kosten
* BTW
* En een heleboel gezelligheid.

085-5009911

06-20414447

Adres: Gilzerbaan 495 5032 VD Tilburg

Vraag informatie aan

Verstuur jouw aanvraag

Ga naar een verwante categorie

Gilzerbaan 495

5032 VD Tilburg

085-5009911

06-20414447