Welke.nl

Sky Ballonvaarten Voor een unieke ervaring

Sky Ballonvaarten Sky Ballonvaarten
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Gilzerbaan 495
5032 VD Landelijk

De Ballonvaart

Dankjewel dat je een online bezoek brengt aan ons ballonvaart bedrijf. Je bent dus geïnteresseerd in ballonvaren? Mooi, dat zijn wij ook en we laten je graag zien waarom ballonvaarten zo bijzonder zijn.

Laat ons je meenemen met de luchtballon in de bijzondere wereld van de ballonvaart. Ontdek het mysterie van ballonvaren; de oudste en meest romantische vorm van de luchtvaart. Ervaar dat de tijd even stilstaat terwijl tijdens je ballonvaart de steden en landerijen langzaam onder je luchtballon voorbij gaan. Ballonvaren is een prachtige belevenis die zul je nooit meer vergeten. Overwin je angsten, stap in de ballonmand en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring. Wees welkom aan boord.

Sinds 1984 is Sky Ballonvaarten gespecialiseerd in het verzorgen van ballonvaart arrangementen voor bedrijven en consumenten. Jaarlijks brengen we ruim 7.000 passagiers in hogere sferen. Wij zorgen ervoor dat je optimaal geniet van je ballonvaart. We nemen tijd voor je vragen en vertellen je graag meer over de wondere wereld van de ballonvaart. Wij genieten als jij genoten hebt. Laat ons kort beschrijven wat je mee gaat maken.

Volledig verzorgde ballonvaarten

Wij verzorgen een compleet en gezellig programma voor je want we willen dat jij met grote tevredenheid terugziet op je ballonvaart avontuur. Onze ballonvaarten zijn inclusief:

* Een professionele en enthousiaste begeleiding
* Een prachtige ballonvaart van gemiddeld 1 uur
* Veilig vervoer terug naar de opstijglocatie
* Complete passagiersverzekeringen
* Je eigen ballonvaart-certificaat als blijvende herinnering
* Traditioneel champagneritueel na de vaart
* Verfrissing tijdens de ballonvaart
* Vergunningen en licenties
* Je ballonvaart tickets worden kosteloos toegestuurd
* De tickets zijn kosteloos overdraagbaar naar derden
* Reservering- en administratie kosten
* BTW
* En een heleboel gezelligheid.

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Angela

Op 30 aug 2018

Top ervaring gisteravond met Sky ballonvaarten. Wat een enthousiaste mensen en zeer attent. Kleinschaliger dan de concurrenten wat het tot een persoonlijke ervaring maakt. Een aanrader!

Schrijf hier jouw beoordeling

Laatste beoordeling Angela

Op 30 aug 2018

Top ervaring gisteravond met Sky ballonvaarten. Wat een enthousiaste mensen en zeer attent. Kleinschaliger dan de concurrenten wat het tot een persoonlijke ervaring maakt. Een aanrader!

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation