Premium White

Een mooie glimlach op de grote dag

Stralende glimlach

Tanden bleken is tegenwoordig erg populair bij zowel mannen als vrouwen, omdat steeds meer mensen er goed en verzorgd uit willen zien. Veel mensen willen graag hun tanden laten bleken maar zijn voorzichtig door alle negatieve verhalen op internet. Dat is begrijpelijk omdat er in het verleden inderdaad werd gebleekt met hoge percentages waterstofperoxide. Meestal met tandpijn en beschadigd tandglazuur als gevolg. Daar is in 2012 gelukkig verandering in gekomen..

Tegenwoordig kunt u met een gerust hart uw tanden laten bleken omdat er niet meer gebleekt mag worden met peroxide in salons. Daarom bieden wij u een 100% veilige manier van tandenbleken aan zónder enige risico's of bijwerkingen.Binnen één behandeling heeft u weer een frisse uitstraling en een stralende witte lach! Witte tanden geven namelijk een positieve indruk bij sociale contacten, of zakelijke relaties.

Een witte lach geeft u zelfvertrouwen, wat zeer belangrijk is in het dagelijks leven of bijvoorbeeld bij een eerste kennismaking, presentatie op het werk of een date. In 80% van de eerste indrukken wordt gelet op de tanden, tenslotte is uw gebit wel uw visitekaartje! Laat daarom veilig en professioneel uw tanden bleken bij Premium White.

Afhankelijk van de door u gekozen behandeling kunt u namelijk 4 tot 10+ tinten wittere tanden krijgen! Wij helpen u graag om uw tanden op een veilige en effectieve wijze te bleken in een zo kort mogelijke tijd! Neem een kijkje bij de foto's om een kleine impressie te krijgen van de resultaten! 

Het is ook mogelijk om gezellig een DUO behandeling te reserveren met bijvoorbeeld uw partner,vriendin,moeder,collega etc

SPECIALE AANBIEDING VOOR AANSTAANDE BRUIDSPAREN!

Bij een gezamelijke afspraak voor de exclusieve Premium Gold behandeling krijgen jullie als aankomend echtpaar maar liefst 15% korting! Op jullie mooiste dag van jullie leven willen jullie natuurlijk op jullie best voor de dag komen, prachtige jurk, mooi pak en alles is tot in de puntjes verzorgt. Er is geen beter sieraad dan een prachtige witte lach!

Don't wear yellow on your wedding-day en Boost Your Smile!

06-43119698

Adres: Grondmolen 3a 4661 TT Halsteren

Vraag informatie aan

Verstuur jouw aanvraag

Ga naar een verwante categorie

Grondmolen 3a

4661 TT Halsteren

06-43119698