PHIE Jewels Handmade Dutch Designed Jewelery

5 (5 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Hekelstraat 1
1811 BL Alkmaar

Handgemaakte trouwringen en verlovingsringen zijn hét symbool van de liefde. Persoonlijker en unieker wordt het niet. Handgemaakte ringen speciaal voor jullie ontworpen en gemaakt.

PHIE Jewels biedt een bijzondere collectie trouwringen en verlovingsringen die nét even anders zijn. Het zijn aparte trouwringen. Uniek en origineel. Op deze pagina zie je slechts een tipje van de sluier. Want trouwringen maken, is voor ons maatwerk. Jullie wensen, liefde en misschien zelfs dierbaar goud verwerkt en vertaald in het symbool van de liefde. Alle trouwringen komen van de hand van sieradenontwerpster en goudsmid Sophie Jong. Kom langs in ons atelier en deel jullie wensen. Samen bespreken wij de mogelijkheden voor jullie unieke handgemaakte trouwringen.

Je bent van harte welkom om vrijblijvend onze collectie te bekijken in onze winkel in de d’Oude Stad van Alkmaar. Dat kan tijdens openingstijden op woensdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00.

Kom je van ver en wil je liever een afspraak maken? Vul het formulier op deze pagina in of bel 072-5200631 om een afspraak te maken. Ook als je liever op een maandag of dinsdag een afspraak maakt, ben je van harte welkom.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze facebook- en Instagram pagina.

Bekijk website
+11 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Angelique

Op 11 jun 2020

Prachtige trouwringen, dank jullie wel

Margriet

Op 11 jun 2020

Vanmiddag in Alkmaar geweest bij Phie toevallig ontdekt via internet, omdat wij iets bijzonder en aparts zochten kwamen wij daar terecht. Wij zijn zekers geslaagd vanmiddag, mooie, aparte trouwringen gekocht. Superblij met de keus. En geweldig geholpen!! Thanks!

Mark

Op 11 jun 2020

Prachtige winkel met hele mooie zelf gemaakte en gesmeden sieraden. Je wordt hier heel goed geholpen. Alles is mogelijk. Wij hebben onze trouwringen hier laten maken en gekocht. Deze zijn prachtig geworden. Je hebt echt iets speciaals. Ze nemen de tijd voor je. Onze kinderen kregen alle twee een zilveren ringetje. Heel leuk en super blij!!!!! Mocht je opzoek zijn naar een mooi sieraad, maar je kan het niet vinden, dan moet je naar PHIE-Jewels gaan.

Ellen

Op 19 jun 2019

Fijne zaak met super goede service en prachtige sieraden!

Bianca

Op 19 jun 2019

Leuk dynamisch stel Paul en Sophie en nog met verstand van zaken ook. Er wordt op dit moment een prachtige ring voor mij gemaakt. De eigenaren stralen liefde en kennis van het vak uit, ik kan niet wachten wanneer ik mijn ring mag ophalen!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation