Welke.nl

Partycentrum 't Prikkewater Uw huwelijksdag vieren in 't Prikkewater Packhuys Partycentrum !

Partycentrum 't Prikkewater Partycentrum 't Prikkewater
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Kon. Wilhelminahaven ZZ 3
3134 KG Vlaardingen

Een unieke trouwlocatie aan de Koningin Wilhelminahaven in Vlaardingen. Op deze officiële trouwlocatie in de Gemeente Vlaardingen is alles mogelijk. 

U kunt bij ons zowel binnen als buiten het ja-woord aan elkaar geven onder onze prachtige trouwprieeltjes. Naast de trouwplechtigheid is er ook mogelijkheid tot een receptie, buffet en feestavond. Dit houdt in dat jullie gehele bruiloft verzorgd kan worden op één locatie!

De catering wordt geheel verzorgd vanuit eigen keuken. Ook maken wij de bruidstaart zelf. Alles is natuurlijk in overleg met u. Wij zullen onze uiterste best doen om uw wensen uit te laten komen. 

Ook kunt u bij ons uw feestavond organiseren. De feestavond kan geheel verzorgd worden door ons, zo beschikken wij over een eigen DJ, een audio en visuele installatie en beamers. Toch liever een eigen DJ of live orkest, dan is dat ook geen enkel probleem. 

Ons partycentrum heeft een capaciteit vanaf 15 tot 750 personen. Wij beschikken over drie zalen, een tuin en een overdekte barbecueruimte. 

Bij ’t Prikkewater Packhuys Partycentrum zijn er veel mogelijkheden. Alles om uw huwelijksdag zo mooi mogelijk te maken! Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken. 

Wij zorgen voor een onvergetelijke huwelijksdag!

’t Prikkewater Packhuys Partycentrum

Kon. Wilhelminahaven ZZ 3

3134 KG, Vlaardingen 

www.prikkewater.nl 

info@prikkewater.nl

06 534 55 601

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Kim

Op 23 aug 2018

Martin heel erg bedankt voor de geweldige dag/avond. alles was tot in de puntjes geregeld. We hadden ons geen betere avond kunnen wensen. de volgende keer zeker weer Groetjes Kim, Boris en Chelsea

Suzanne

Op 07 jun 2018

Vrijdag 12 mei ons bruiloftsfeest gevierd bij Martin! Het was grandioos! De aankleding van de zalen, het toost-moment met champagne-toren en een heerlijke bruidstaart. Ook dit was verzorgd door Prikkewater. Hierna de amuses gekregen in de gezellige tuin en daarna aan tafel gegaan voor het diner! Echt heel goed gegeten in een ongedwongen sfeer. Aansluitend ons feest gevierd met alle gasten. Martin heeft er een feest van gemaakt die wij niet zullen vergeten! Vanaf het begin alle mensen op de dansvloer gekregen! En die tropical-act........ ik zou zeggen......ga die vooral zelf beleven!!! Een dikke pluim voor Martin en het overige personeel!!!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Laatste beoordeling Kim

Op 23 aug 2018

Martin heel erg bedankt voor de geweldige dag/avond. alles was tot in de puntjes geregeld. We hadden ons geen betere avond kunnen wensen. de volgende keer zeker weer Groetjes Kim, Boris en Chelsea

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation