Partycentrum 't Prikkewater

(2)

Beoordeel

Uw huwelijksdag vieren in 't Prikkewater Packhuys Partycentrum !

Een unieke locatie aan de Koningin Wilhelminahaven zz 3 in Vlaardingen met een capaciteit vanaf 25 personen tot 650 personen. De locatie van Vlaardingen die de oude nostalgische sfeer van vroeger heeft gecombineerd met de moderne en industrieële stijl van nu. Een prachtige ambiance om zowel uw JA woord dat u bij ons kunt geven omdat wij een officiele trouwlocatie van de Gemeente vlaardingen zijn of als u liever op het stadhuis of ergens anders uw JA-woord geeft om uw feest bij ons kunt organiseren. 

Als trouwlocatie kunt u zowel binnen als buiten uw JA-woord aan elkaar geven in ons trouwprieeltje. Met mooi weer is het in onze tuin een prima ambiance om de huwelijksinzegening te laten plaatsvinden. Mocht het overhoop toch slecht weer zijn is het trouwprieel binnen in ons partycentrum een prima alternatief voor uw plechtigheid.

Wanneer uw JA-woord heeft geklonken en jullie nu officieel man en vrouw zijn kan het feest beginnen.

Wij bieden u veel mogelijkheden om uw huwelijk te verzorgen: 

- Trouwplechtigheid 

- Dineren 

- Feesten 

- Receptie 

- Gezellige avond 

- Diner dansant 

- Tuinfeest 

- Themafeest of combinatie van de voorbeelden. 

Het is allemaal mogelijk.

010-2489999

06-53455601

Adres: Kon. Wilhelminahaven ZZ 3 3134 KG Vlaardingen

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

2 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Kim

5

op 23-08-2018

Martin heel erg bedankt voor de geweldige dag/avond. alles was tot in de puntjes geregeld. We hadden ons geen betere avond kunnen wensen. de volgende keer zeker weer Groetjes Kim, Boris en Chelsea

Suzanne Bijl-Schutt

5

op 07-06-2018

Vrijdag 12 mei ons bruiloftsfeest gevierd bij Martin! Het was grandioos! De aankleding van de zalen, het toost-moment met champagne-toren en een heerlijke bruidstaart. Ook dit was verzorgd door Prikkewater. Hierna de amuses gekregen in de gezellige tuin en daarna aan tafel gegaan voor het diner! Echt heel goed gegeten in een ongedwongen sfeer. Aansluitend ons feest gevierd met alle gasten. Martin heeft er een feest van gemaakt die wij niet zullen vergeten! Vanaf het begin alle mensen op de dansvloer gekregen! En die tropical-act........ ik zou zeggen......ga die vooral zelf beleven!!! Een dikke pluim voor Martin en het overige personeel!!!!

Ga naar een verwante categorie

Kon. Wilhelminahaven ZZ 3

3134 KG Vlaardingen

010-2489999

06-53455601