Narline Mooie momenten

5 (2 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Hoogeveenseweg 17
7921 PC Zuidwolde
type trouwlocatie
Boerderijen, Buitenlocaties, Restaurants
aantal gasten
0-299 gasten
stijl
Romantisch, Hip / Modern, Landelijk, Festival
omgeving
In het bos, Landelijk gelegen
dagdelen
Ceremonie, Receptie, Diner, Feest
dagdelen
Rolstoelvriendelijk, Invalidentoilet, Gratis parkeerplaatsen
omgeving
Fotoreportage, Tuin, Omkleedruimte, Buiten trouwen, Overdekte buitenlocatie
omgeving
Buiten eten mogelijk, Buffet, A la Carte, Walking Diner, Eigen bruidstaart / sweettable, Afkoop mogelijk, Nacalculatie

Trouwen in stijl

Officiële trouwlocatie Drenthe 

Vier jullie mooiste dag!

Jullie trouwdag moet natuurlijk onvergetelijk worden en om dit te kunnen verwezenlijken vinden wij, het TrouwTeam van Narline, het belangrijk om persoonlijk in gesprek te gaan. We laten graag de ruimtes en de tuin zien, bespreken jullie wensen en alle mogelijkheden. Aan de hand van onze kennismaking maken wij een persoonlijk voorstel. Naast de culinaire invulling van deze bijzondere dag denken wij met jullie mee over bloemen, entertainment, vervoer etc.. Wij gaan voor: jullie droombruiloft, zoals jullie dat willen…

Trouwen in de tuin 

Wat is er mooier dan bij mooi weer te trouwen in de tuin. Bij Narline kan dat. De Rechter Deel van Narline heeft een aangrenzend privé terras met aansluitend de tuin waarin de ceremonie plaats kan vinden. Narline is een officiële trouwlocatie in Zuidwolde. Jullie burgerlijk huwelijk wordt voltrokken door een ambtenaar van de burgerlijke stand. We kunnen de tuin inrichten naar jullie wensen. Een boog, een prieel, houten stoeltjes of kiezen jullie voor klassiek wit. Dit alles spreken we samen door. Narline heeft in haar trouwteam een weddingplanner die deze materialen kan verzorgen. Trouwen kan op verschillende plekken in de tuin. Elkaar het ja-woord geven, het omdoen van de ringen, het tekenen van de akten, het aansnijden van de taart en het ‘proost moment’ kunnen we allemaal in de tuin verzorgen en ieder moment van jullie trouwdag wordt uiteraard mooi aangekleed. Wat dacht je bijvoorbeeld van echte bloemen in de walnootboom en daaronder jullie fotomoment? 

Van ja-woord tot bruiloftsfeest

Complete dag

Narline heeft diverse bruidsarrangementen voor een fantastische trouwdag. Uiteraard leveren wij ook maatwerk. Samen bespreken we jullie dagindeling, smaak,  kleuren en wensen door. We kunnen jullie adviseren op allerlei vlakken. Omdat Narline meerdere ruimtes heeft kunnen jullie zelf bepalen waar je, welk moment van de trouwdag wilt houden. Een gezellige receptie? Jullie trouwdiner in de tuin? Of wil je liever een besloten diner in onze Private Dining in het Voorhuis. We laten de mogelijkheden graag aan jullie zien. Narline is een unieke trouwlocatie voor grote en kleine gezelschappen. Maak een afspraak voor een rondleiding en vrijblijvend kennismakingsgesprek.  We stellen graag jullie persoonlijke bruidsarrangement voor jullie samen. Narline regelt alles tot in de puntjes.  

Een avond om nooit te vergeten

Feest

Natuurlijk wil je dat jullie trouwfeest een topfeest wordt. Ook dat kan bij Narline. De Monumentale Bijschuur is daarop ingericht. Het is een sfeervol pand met alle moderne faciliteiten voor een mooi feest. In de Bijschuur is een geluidsinstallatie aanwezig, er hangt disco verlichting en er is ruimte voor een podium en een dansvloer. Dus voor wie ‘de voetjes van de vloer’ willen doen, geen enkel probleem! Bij de Monumentale Bijschuur hoort een besloten terras, zodat jullie gasten ook buiten kunnen genieten. 

Als jullie dit willen, regelen wij de entertainment. Van band tot DJ, we hebben heel veel contacten, jullie kunnen kiezen uit diverse muziekstijlen. Jullie gasten genieten in ieder geval van culinaire hapjes uit eigen keuken. Alles om er een geweldige avond van te maken.

Capaciteit

Narline

Burgerlijk huwelijk, ja-woord, omdoen van de ringen, aansnijden van de bruidstaart, receptie, borrel, familiediner en avondfeest. Alles op 1 prachtige locatie. Vier ruimtes, een tuin, bos en terrassen zijn beschikbaar voor jullie huwelijksfeest.

* Trouwceremonie: tot 150 personen.
* Receptie: tot 300 personen.
* De Monumentale Bijschuur feest: tot 150 personen. 
* Parkeren: op eigen terrein mogelijk.

Willen jullie je gasten laten overnachten? We vertellen je graag over de overnachtingsmogelijkheden.

In het ‘Drents groen’ maar ook nabij de snelweg A28, in het buurschap Ten Arlo (tussen het bruisende Hoogeveen en het mooie dorp Zuidwolde) ligt dit sfeervolle vrijstaande Saksische Rijks monumentale horecacomplex.

Kom langs en we laten je graag vrijblijvend Narline zien!
Bel voor een afspraak: (0528) 310 333. Tot snel, TrouwTeam Narline

Bekijk website
+17 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Bert en Jose

Op 21 nov 2020

Op 18-09-2020 zijn wij bij Narline getrouwd. Wat hebben wij van onze dag genoten op deze prachtige locatie. Het gebouw is schitterend opgeknapt. Wij hebben het geluk gehad dat we in de tuin konden trouwen. We kregen de vrijheid om het te versieren zoals we zelf wilden. Het trouwteam dacht met ons mee en was tot van alles bereid. In de avond hebben we in de bij-schuur gegeten. Nog steeds vertellen gasten ons hoe lekker het eten was! Het personeel is vriendelijk en in overleg is veel mogelijk. Wij kijken nog heel blij terug op onze dag mede door Narline. Een echte aanrader. Een paar omschrijvende steekworden; Betrokken, meedenkend, prachtige locatie, voldoende en lekker eten en ontzettend positief sfeerbepalend voor de dag!

Marleen en Gert Jan

Op 10 sep 2020

Wij waren de eerste bruiloft bij de locatie Narline! Het is een prachtige monumentale boerderij die van binnen volledig gerenoveerd is, landelijk én luxueus ingericht. Je voelt je er meteen thuis! De eigenaar heeft echt oog voor het plannen van bruiloften. Hij denkt goed mee en heeft daarbij ook eigen inbreng om de dag tot in de puntjes te verzorgen. Je kan in principe alles uit handen geven aan het 'trouwteam' maar als je liever zelf de touwtjes in handen hebt mag dat ook. Tip: de eigenaar heeft veel connecties waar hij graag gebruik van maakt. Onze ceremonie vond plaats in de tuin, compleet met backdrop, luxe stoelen voor onszelf, loper, witte stoeltjes voor de gasten, bloemen in ons kleurenthema etc. Vervolgens hebben we binnen gedineerd en het feest was in het aparte bijgebouw dat in dezelfde stijl als het restaurant is aangekleed (beide ruimtes met eigen bar). Onze dag was prachtig, geen enkel moment stres gehad omdat hij écht alles had geregeld!

Schrijf hier jouw beoordeling

type trouwlocatie
Boerderijen, Buitenlocaties, Restaurants
aantal gasten
0-299 gasten
stijl
Romantisch, Hip / Modern, Landelijk, Festival
omgeving
In het bos, Landelijk gelegen
dagdelen
Ceremonie, Receptie, Diner, Feest
dagdelen
Rolstoelvriendelijk, Invalidentoilet, Gratis parkeerplaatsen
omgeving
Fotoreportage, Tuin, Omkleedruimte, Buiten trouwen, Overdekte buitenlocatie
omgeving
Buiten eten mogelijk, Buffet, A la Carte, Walking Diner, Eigen bruidstaart / sweettable, Afkoop mogelijk, Nacalculatie

Vraag informatie aan

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation