Micha & Diana's Pâtisserie Geen uitdaging wordt uit de weg gegaan!

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Micha & Diana's Pâtisserie Vraag informatie aan
Hoogkarspel

Bij Micha en Diana's pâtisserie is de kennis en vakmanschap in huis om uw bruidstaart tot één van uw mooiste momenten van de dag te maken. Er is een ruime keuze aan vullingen die in eigen pâtisserie worden ontwikkeld. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke bruidstaart met prosecco of champagne vulling met rood fruit, een crème mousseline met vanille uit Madagaskar en citroen en verse aardbeien of een framboos met witte chocolade mousse. Wij stellen de hoogste eisen aan de kwaliteit van onze bruidstaarten en laten geen enkele ruimte voor halffabricaat producten of mixen. Hierdoor kunnen wij u een bruidstaart bezorgen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. In West-Friesland, Noord-Holland en ver daar buiten.

Bruidstaart prijzen bij Micha en Diana's Pâtisserie 

Omdat wij maatwerk bruidstaarten maken, kunnen de kosten nogal verschillen. Wij nodigen de bruidsparen altijd uit voor een vrijblijvend gesprek, u kunt dan verschillende bruidstaart smaken proeven. Er is alle ruimte voor uw persoonlijke wensen en zal Micha en Diana u overtuigen dat uw bruidstaart net zo speciaal wordt als u wenst. Geen uitdaging wordt uit de weg gegaan!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Iris

Op 04 oct 2018

Bruidstaart besteld voor onze grote dag, werd perfect geleverd, geen omkijken naar. We zagen de taart pas toen hij werd geserveerd en het overtrof al onze verwachtingen! Super mooi en al onze gasten vonden hem net als wij overheerlijk! De communicatie met het bedrijf was ook erg goed en prettig. Hartelijk Bedankt!

Jessie

Op 04 oct 2018

Wij hebben voor ons huwelijk op 26.05.2018 cake pops bij Micha besteld in de vorm van een bruid en bruidegom in het ivoor en goud. Wij hadden gekozen voor vanille en chocolade smaak. Ze werden per post in een koelbox naar Vlieland gestuurd. Ze waren prachtig en smaakten superlekker. Voor iedere gast hadden we een bruid en bruidegom. De gasten vonden het superorigineel en heel erg lekker. Ook het contact en de service is top Bedankt Micha.

Bjorn

Op 04 oct 2018

Wij hadden een heerlijke bruidstaart met limoncello prosecco en wittechocolademouse. Wij en onze gasten hebben genoten van onze taart! En natuurlijk een stukje ingevroren voor volgend jaar! (Was het maar alvast zover)

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation