Medium Esther Perez Expert in liefde en relaties

Medium Esther Perez Medium Esther Perez
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Medium Esther Perez Vraag informatie aan
Slenkstraat 64
1441 MS Purmerend

Gefeliciteerd! Je hebt de liefde van je leven gevonden en je gaat trouwen. Ik wens jullie alle geluk van de wereld toe.

Ik heb mij gespecialiseerd in liefde en relaties. Ik ben geboren in Spanje, met zigeunerbloed in de aderen en de eeuwenoude kennis die daarin zit opgeslagen. Ik kom uit een familie van helderzienden, kaartleggen en telepaten. Ik heb mij gespecialiseerd in de liefde, relaties en levensvraagstukken en ben daarin dé expert. 

Vraag je je af wat ik als medium voor je kan doen? Het antwoord is: veel!

Zijn jullie echt compatibel met elkaar?
Wat vertellen jullie persoonlijke en gecombineerde getallen over jullie?
Welk huisnummer pas het allerbeste bij jullie geluk?
Wat zijn de sterke punten en waar liggen de valkuilen?
Welke informatie ligt in jullie foto's verborgen?

Ik kan dat allemaal zien en uitleggen. Je kunt dit alleen doen, of met een vertrouwde persoon of met je  met je aanstaande, als jullie dat beiden leuken vinden. 

Goed, dit is allemaal het betere mediumwerk. Maar het kan ook een stuk luchtiger, bijvoorbeeld op het vrijgezellenfeest.

Nodig mij uit en ik leg op een vrolijke en leuke manier de kaarten voor iedereen! Je hoort wat jouw geboortecijfer precies betekent en je ziet mijn pendel in werking. Daarmee krijg je antwoord op alle ja/nee vragen die je zou willen stellen. Bovendien krijgen alle gasten op het feest de gelegenheid om zelf ook intuïtief aan de gang te gaan. Dit kan al met een groepje van 3 tot 10 personen.

Wil je het groter aanpakken? Nodig mij dan uit als waarzegster op het vrijgezellen- of bruiloftsfeest. Verras je gasten en daag ze uit om zich in de kaart te laten kijken door mijn alter ego Sitara de waarzegster. 

Op een buitenlocatie richt ik een (oosters) paviljoen in waar je direct de mystieke wereld van Sitara binnenstaot. Is het een binnengelegenheid, dan zorg ik ervoor dat het hoekje van de waarzegster er geweldig uitziet! 

Voor iedereen is er een klein aandenken aan dit boeiende onderdeel van jouw feest.

Ik garandeer volledige privacy, een geweldige ervaring met een lach en een knipoog en vakkundige readings en numeroscopen.

Mijn voorspelling voor jouw feest: het wordt een onvergetelijke ervaring wat iedereen nog lang zijn bijblijven.

Mail mij voor meer informatie of bel mij als je direct meer wilt weten

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Piet

Op 07 nov 2018

Mooie eerste sessie gehad van een traject met Esther, waarin ik al heel helder en duidelijk kreeg wat er allemaal nog speelt en mij belemmert in mijn leven en business om successen te behalen. Esther is duidelijk en nuchter in haar communicatie over haar inzichten en uitleg. Ze staat in dit vak met beide benen op de grond wat ik persoonlijk erg prettig vindt, ben geen voorstander van zweverig gedoe. Ze doet haar consulten met veel passie en plezier, en kan haar dan ook sterk aanbevelen om je te helpen de rommel op te ruimen bij je zodat je verder kan met jouw doelen in het leven

Marieke

Op 27 jun 2018

Ik heb kort geleden een hele fijne reading gehad van Esther. Het was fijn dat ze ruim de tijd heeft genomen, er was dan ook veel te vertellen. Bovendien woon ik letterlijk aan de andere kant van de wereld. En daardoor moesten we af en toe even schakelen. Uiteindelijk verliep het best soepel gezien de afstand. Dank je wel Esther, voor je uitleg, tips en goede raad. Zoals gezegd is er nogal verteld en neem ik de tijd om alles, met behulp van je foto's, tot me door te laten dringen. Dank je wel, en tot een volgende keer!

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation