Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Made by Jantine Photography Pure foto's met echte emotie!

5 (1 beoordeling)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Jantine Gonouwe
Waalwijk/Landelijk

Yes, jullie gaan trouwen! Wat ontzettend leuk, gefeliciteerd! Een spannende, maar bijzondere tijd voor jullie komt eraan om alles te regelen.

Mijn doel voor jullie is gelukkig vrij simpel: een ontspannen trouwreportage maken die al jullie momenten laat zien. Ik werk graag mee om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. Een dag waarbij je vele herinneringen maakt, geniet met jullie gasten maar vooral ook geniet van en met elkaar!

Voor mij als fotografe is van belang dat jullie bij het bekijken van de foto’s weer helemaal teruggaan naar het moment dat de foto werd gemaakt. Dat mooie intieme moment van jullie samen tijdens de fotoshoot, het moment dat jullie elkaar voor het eerst zagen of jullie trouwgeloften naar elkaar toe. De traan bij jullie ouders, het dansje van oma, het ondeugende kindje tijdens de ceremonie…ongemerkt pak ik deze momenten voor jullie mee. Ik zal jullie niet niet snel vragen om in de camera te kijken, de focus ligt vooral op elkaar. Meer hebben jullie niet nodig om mooie, stralende en vooral pure foto's van jullie dag te krijgen. 

Alle foto’s worden bewerkt in een frisse, kleurechte stijl en met een mooi contrast, een blauw pak ook echt blauw. Dit wordt gemixed met een mooie heldere zwart/wit foto’s. Deze stijl is een bewuste keuze, het is tijdloos! Over 10 jaar hebben jullie nog steeds prachtige foto's! 

 

Bekijk website
+13 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Lizzy

Op 28 jun 2023

Jantine is een professionele, creatieve, vriendelijke fotograaf met veel geduld. Ze denkt met je mee en zorgt voor een ongedwongen sfeer.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation