Lounge en Zo Maak je feest compleet met.....

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Lounge en Zo Vraag informatie aan
Hellemeerstraat 22
2141 XE Vijfhuizen

Van harte met jullie voorgenomen huwelijk

Lounge & Zo is een jong en creatief bedrijf dat is gespecialiseerd de verhuur van exclusief design meubilair.

Van moderne (led verlichte) statafels, barren, buffetten en ontvangstbalies tot klassieke Chesterfield zetels, lederen lounge poefen, banken, design stoelen en trendy krukken. Lounge & Zo verhuurt uitsluitend originele elementen van gerenommeerde merken als: Moree, Vondom, Slide Design, Enea, Myyour en Siesta.

Bovendien speelt Lounge & Zo continu in op de allernieuwste trends waardoor uw evenement er niet alleen adembenemend mooi maar ook zeker exclusief uit zal zien!

Verder kunt u bij Lounge & Zo niet alleen terecht voor de inhuur van meubilair maar tevens voor alle overige zaken rondom uw evenement, van tenten tot licht/geluid en van bloemwerk tot catering.

Graag maken wij een voor u op maat gemaakt voorstel!

HISTORIE

Lounge & Zo is in 2009 ontstaan als Nederlandse dochteronderneming van de Belgische marktleider Rent A Lounge met als doel de Nederlandse markt beter te kunnen bedienen.

Lounge & Zo onderneemt inmiddels volledig onder eigen naam en levert al haar meubilair geheel uit eigen collectie.

SPECIALISME

Al het meubilair in de collectie bevindt zich in absolute nieuwstaat en leent zich dan ook uitermate goed voor de inrichting van beursstands, productpresentaties en overige bedrijfsevenementen.

Door onze jarenlange ervaring in dit segment kunnen wij u goed informeren over de do's en don'ts en hoe u uw stand efficiënt in kunt richten.

Buiten het zakelijke segment kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor particuliere aanvragen.

Organisatoren van (grote) dansfeesten en festivals vragen wij allereerst contact met ons op te nemen alvorens een aanvraag te doen.

Door onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche hebben wij buiten een prachtige collectie verhuur meubelen ook een breed scala aan professionele partnerbedrijven in ons bestand en kunnen wij u tevens van dienst zijn op het gebied van:

* Tenten
* Licht/Geluid
* Catering
* Project Management
* Bloemwerk en Planten
* Mobiele Toiletwagens
* Mobiele frietwagens
* Cocktailmachines

BELGIË

Overweegt u uw evenement in België te laten plaatsvinden maar weet u niet welke leveranciers te benaderen? Lounge & Zo heeft een groot bestand aan betrouwbare Vlaamse toeleveranciers in vrijwel alle sectoren. Verder kenmerkt de Belgische markt zich door haar uiterst goede prijs/kwaliteit verhouding, prachtige locaties en innovativiteit.

Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen en te informeren naar de mogelijkheden.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Machteld

Op 07 nov 2018

Zeer tevreden over Lounge-en-Zo! Voor een evenement op mijn werk was ik op zoek naar LED-verlichte staptafels in de omgeving van Amsterdam en via Google kwam ik op de site van Lounge-en-Zo. Mooie, overzichtelijke site, met sfeervolle foto's welke goed weergeven wat je kunt verwachten. Na een vriendelijk en fijn telefoongesprek kreeg ik het advies een andere tafel te huren dan ik in eerste instantie in gedachte had en achteraf is dit absoluut de beste keus geweest. De zaal zag er uit om door een ringetje te halen.... We hebben van vele gasten mooie complimenten ontvangen :-) Wat een fijne man is Jeroen, niet te beroerd om mee te denken en een handje te helpen als er wat extra mankracht nodig is.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation