Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Prachtige stretchtent of tent huren voor je buiten bruiloft

Ga je voor een buitenbruiloft? Dan hebben wij de beste opties voor een (stretch)tent voor je uitgezocht! Lees snel verder en vink deze ‘to do’ van je lijstje af.

Wat is een stretchtent?

Een ander woord voor de stretchtent is bedoeïenentent. Van oudsher werden deze tenten in Noord-Afrika en het Midden-Oosten gebruikt om tijdelijk onder te verblijven. Het doek is rekbaar en daardoor kan de tent op verschillende manieren worden opgezet. Het zorgt voor een speels beeld.

Hoeveel personen in een feesttent?

Tent4Rent plaatst stretchtenten voor ongeveer 35 tot 750 personen. Zij gaan uit van de richtlijn: 1 m² per staande persoon en 1.5 m² per zittende persoon. Als je aangeeft hoeveel gasten je verwacht, kan de verhuurder voor je berekenen hoe groot de tent dient te zijn.

Kleine stretchtent huren

Een intiem bruidsfeest in de tuin houden? Om er zeker van te zijn dat iedereen droog blijft mocht het tóch gaan regenen, huur je simpelweg een kleine stretchtent. Het zorgt ook voor instant sfeer!


Lees ook Partytent huren? Deze 10 dingen moet je doen


Vergeet niet een houten vloer erbij te huren

Met een houten vloer heb je een stevige basis: ideaal voor mensen die de dansvloer op willen, slecht ter been zijn of torenhoge hakken dragen. Zo’n houten vloer kun je ook huren natuurlijk.


Lees ook Doen? Een stretchtent voor jullie bruiloft!


Huur stretchtent prijs

De prijzen voor een stretchtent variëren van € 10,- tot € 1400,-: het ligt helemaal aan het formaat van de tent, maar ook aan de kwaliteit die je huurt. Ook zijn er verschillen tussen de service die diverse verhuurders bieden. Dus vergelijk goed alle voorwaarden!


Lees ook Buiten trouwen? Huur een partytent!Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation