Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Handig: een tent voor als jullie gaan trouwen | bruiloft

Een tent als feestlocatie klinkt misschien niet chique of vol glamour, maar de tenten die je tegenwoordig kunt huren voor een bruiloft, zijn allesbehalve saai of simpel te noemen. Met de juiste aankleding vormt zo’n tent een fijne, droge én stijlvolle beschutting voor jullie gasten. Laat het feest maar beginnen, met of zonder regen!

Tent huren voor de bruiloft

Een tent huren voor de bruiloft is een goed idee: je voorkomt stress rondom het weer, en weet zeker dat jullie gasten droog kunnen zitten en dansen. Tenten speciaal voor deze gelegenheid zijn er in alle maten en soorten, dus ongeacht hoe groot of klein je gezelschap is. Informeer tijdig naar de mogelijkheden, zodat je zeker weet dat de tent van jullie voorkeur op jullie trouwdag beschikbaar is.

Locatie voor jullie trouwfeest in een tent

Een tent neerzetten klinkt simpel, maar houd bij de keuze voor een locatie voor de tent rekening met het volgende. Er dient natuurlijk verlichting in de tent aanwezig te zijn en ook voor andere zaken is een stroompunt nodig, zoals verwarming en muziek. Een fijne ondervloer is ook wel zo handig, zodat de dames niet met de hakken in het gras staan.

Aankleding van de tent voor de bruiloft

Een tent kan nog zo stijlvol zijn, met de juiste aankleding maak je er pas echt iets feestelijks van! Dus: ga aan de slag met lampjessnoeren, lampionnen, slingers en vlaggenlijntjes. Ook bloemen in vazen of slingers van groen geven de tent een uitstraling van een chique feestlocatie. Creëer knusse hoekjes waar de gasten even kunnen uitrusten tussen het dansen door.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation