Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Festival bruiloft

Je zou met een select gezelschap je bruiloft kunnen vieren in een VIP area van een festival. Alleen is het dan over het algemeen niet een hele handige omgeving voor Opa en Oma.

Een festival met jullie naam

Wanneer festival helemaal jullie ding is, kunnen jullie ook een eigen festival geven, helemaal ter ere van jullie eigen bruiloft! Uiteraard niet met duizenden bezoekers maar wel met het festivalgevoel. Een intiem festival, lekker ongedwongen, heerlijk eten en fijne muziek.


Bij een wijngaard, een boerderij of een camping. Het allerleukst is natuurlijk wanneer jullie met de gasten ook een tent op kunnen zetten om het festivalgevoel helemaal compleet te maken. En hoeft er niemand de Bob te zijn.

Bruiloft Dixi box

Een festivalgevoel is al snel gecreëerd met een feesttent en daar omheen wat foodtrucks, een cocktailbar en uiteraard een stel Dixi boxen. Niet zo charmant wellicht, toch onmisbaar op een festival. Wanneer het toiletgedeelte wordt afgestyled met een prettige toiletjuffrouw met pepermuntjes. Een paar gezellige rode lopers tussen de boxen door en het is helemaal Bruiloft proof.


Binnen in de grote tent staat de hoofdact en buiten nog een klein podium waar tussendoor ook een bandje speelt. Twee area’s maken het festival gevoel echt compleet. En lekker feesten tot in de kleine uurtjes.

Lekker slapen

Om de nachtelijke slapende uurtjes wat comfortabeler te maken. Zouden jullie ‘Lodge’ tenten kunnen huren, van alle gemakken voorzien. Wederom ook wel weer heel fijn voor Opa en Oma of andere aanwezigen die je niet zomaar in een koepeltentje wil zetten.

Tekst: Saskia Baggen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation