Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Disco festival bruiloft | Lief & lachen sfeertje

Houden jullie van swingen? En van die lekkere muziek uit het disco tijdperk? Houd dan een disco festival bruiloft! Wij geven je in dit artikel de beste tips.

Disco Dj

Dj’s hebben zo hun specialisme. De één is helemaal thuis in de Hollandse hits, techno of de 80’s. De ander specialiseert zich in disco! Dat is ideaal voor jullie disco themabruiloft. Swingende muziek die heel dansbaar is voor iedereen.

Live band met disco muziek

Een live band krijgt de sfeer in de zaal direct op hoog niveau dankzij disco muziek. Bespreek vooraf jullie wensen, of neem de playlist met de band door. Dan weet je zeker dat jullie ‘favorites’ gespeeld worden!

Dansen op de disco dansvloer

Een disco dansvloer kenmerkt zich door kleur, kleur en kleur! Lekker fleurig, al die tegels in verschillende kleuren, die vaak dan ook nog oplichten of verspringen van kleur. Natuurlijk kun je zo’n disco dansvloer huren voor jullie feest.

Party tent versieren met disco decoratie

Disco decoratie mag niet ontbreken op een disco themabruiloft. Denk natuurlijk aan een disco bal boven de dansvloer. Die reflecteert mooi alle lichten en geeft die kenmerkende disco sfeer. Ook leuk: slingers in allerlei felle kleurtjes of lp’s als decoratie aan de muur.

Photoboot met disco dingen (accessoires)

Een photoboot is altijd een leuk idee. Natuurlijk in dit geval helemaal in disco thema. Een grote roze zonnebril of zilveren glitterpruik zijn leuke ‘probs’ om op te zetten voor de foto.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation