Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Partytent huren | Alle ins & outs

Met een partytent creëer je in een handomdraai een perfecte feestlocatie voor jullie bruiloft. Deze kun je natuurlijk huren voor de grote dag.

Wat voor een soort tent huren?

Tegenwoordig is een partytent allesbehalve saai of simpel. Je kunt allerlei soorten tenten huren, in verschillende kleuren, vormen en prijsklassen.


Ga naar Partyverhuur voor de mooiste partytenten


Hoeveel m2 oppervlakte per persoon heb je nodig voor een feestje?

De verhuurder weet precies welke tentgrootte nodig is voor het aantal gasten dat jullie voor ogen hebben. Gemiddeld kun je uitgaan van 1 m2 per persoon als je uitgaat van (deels) statafels. Wil je dat iedereen kan zitten, dan kun je 1,5 m2 per persoon als richtlijn aanhouden.

Hoeveel heaters in de tent?

Met heaters blijft het aangenaam warm in de partytent. Met een elektrische terrasheater van 15000W verwarm je ongeveer 10 m2. Je kunt ook kiezen voor een gasheater.


Ga naar Gasheaters huren


Houten vloer in je partytent?

Met een houten vloer in de partytent leg je letterlijk en figuurlijk de basis voor een perfecte dansvloer! Het ziet er ook nog eens sfeervol uit.

Bruiloftsdecoratie voor in je tent

Een tent wordt een bruidstent als je deze mooi aankleed met sfeervolle decoratie. Slingers, ballonnen, hartjes, bloemen…. Met de juiste decoratie maak je er een geweldige bruidslocatie van!


Ga naar Partyverhuur professionalsTekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation