Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

High tea catering aan huis

Heb je iets bijzonders te vieren of wil je graag een gezellige dag met je vriendinnen doorbrengen? Kies dan voor high tea catering aan huis. Super gemakkelijk, super gezellig en bovendien hoef je niks te regelen, te kopen of op te ruimen na de tijd!

Een dag ontspannen

Een dagje gezelligheid met je vrienden of vriendinnen is natuurlijk heel erg welkom tussen alle hectische tijden van de bruiloft. Alle voorbereidingen en regelingen en alle dingen waar je nog aan moet denken en die je nog moet doen kun je even links laten liggen. Vandaag is het tijd voor jou en je vriendinnen!


En als je ernaar uitkijkt om voor de verandering eens niet alles zelf te regelen, te kopen en op te ruimen nadien, dan schakel je gewoon high tea catering in. Heerlijk aan huis, dus je hoeft nergens heen. Bovendien is de high tea catering super flexibel. Wil je in de tuin zitten met lekker weer of organiseer je op een andere plek een feestje, alles kan.

Veel keuze en flexibiliteit

De high tea catering is heel flexibel, je hoeft alleen maar aan te geven wat je wil en zij regelen alles. Even heerlijk ontspannen, dus! Je hoeft zelfs geen servies of iets dergelijks klaar te zetten. Vaak heeft de high tea catering zelf erg mooi en kwaliteitsvol servies en tafelaankleding. Bovendien is er uiteraard ruime keuze in theesmaken en ook de sfeer wordt tot in de puntjes verzorgd. En mocht er niet dat ene smaakje tussen zitten waar je zo gek op bent, dan kun je dat van tevoren gewoon aangeven. Een high tea catering is naast heel erg gezellig ook heel erg comfortabel en fijn.


Je hoeft namelijk niks voor te bereiden of op te ruimen, dat doet de high tea catering allemaal voor jou. Supergezellig!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation