Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Bobo Verhuur Een begrip in Rotterdam en omstreken

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Bobo Verhuur Vraag informatie aan
Dhr. Rene Kieviet
Dotterbloemstraat 15-19
3053 JV Rotterdam

Waarom huren bij Bobo Verhuur.

* Wij hebben een dagelijkse bezorgservice ( maandag t/m zaterdag)
* Wilt u de goederen geleverd hebben? Wij rekenen maar 1 rit prijs. Hiervoor        worden de goederen bezorgd en opgehaald.
* Voor 17:00 bestelt vandaag nog een reactie.
* Altijd bereikbaar.
* Kantoor is 6 dagen per week geopend.
* Alle artikelen in eigen bezit.
* Laag geprijsd.
* De huurprijzen zijn per 3 dagen (1e dag ophalen/Leveren, 2e dag Gebruiken & 3e dag terug brengen/ophalen).
* Op en afbouw service
* Ook avond, zondag en op feestdagen bezorgen wij en halen wij op tegen een scherp tarief.
* Voor consumenten en bedrijven.
* Veilig en betrouwbaar huren.

Bobo verhuur - Een begrip in Rotterdam en omstreken

Bobo Verhuur bestaat al sinds 1972. En is een begrip in Rotterdam en omstreken. Bobo Verhuur is 6 dagen per week geopend. 

Wij staan bekend om onze goede service, klantvriendelijkheid, flexibiliteit, lage huurprijzen. Door ons grote verhuur assortiment en voorraad kunnen wij u bij elk feestje helpen. Of het nu gaat om een tuin, verjaardag of huwelijksfeest of om evenementen waar honderden of misschien duizenden mensen komen. 

Wij helpen u graag. Ook staan wij u graag telefonisch of per mail te woord als u vragen of advies nodig heeft. Uiteraard mag u ook gewoon bij ons langs komen op kantoor.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Peter

Op 16 feb 2023

Wij huurden klaptafels, klapstoelen, servies en dessertlepels. Goede kwaliteit, brengen/ophalen prima verzorgd/vriendelijke mensen ( ook aan de telefoon )/prettige prijzen. Kortom: een aanrader!

Jonie

Op 16 feb 2023

Vriendelijke medewerkers, goede prijzen, fijn ook dat de spullen een dag van tevoren gebracht werden zodat wij alles konden opzetten. Onze locatie was iets minder toegankelijk, maar de medewerker hielp ons gelukkig om de spullen toch op de juiste plek te krijgen. Dit hebben wij erg gewaardeerd. Ons bruidspersoneel had door de haast en onvoorziene weersomstandigheden niet voldaan aan de voorwaarden die het bedrijf stelde, daarnaast waren wij als bruidspaar niet zo goed bereikbaar. Hierdoor waren er wat strubbelingen bij het ophalen van de spullen. Gelukkig was bobo verhuur schappelijk en konden wij er samen, met goede communicatie, alsnog uitkomen. We zouden bobo verhuur zeker aanraden.

Dorien

Op 16 feb 2023

Perfecte service en spullen. De afspraken worden heel goed nagekomen en van tevoren word er gemeld aan wanneer de spullen worden gebracht en gehaald. Vriendelijke bezorgers.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation