Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Tabernakel Tenten Verhuur & Styling Als team Tabernakel staan we garant voor ontmoetingen, blijdschap en verbondenheid.

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Tabernakel Tenten Verhuur & Styling Vraag informatie aan
Dhr. Manfred Vlieger
Landelijk

Van harte met jullie voorgenomen huwelijk

Heb jij iets te vieren of te organiseren, maar ontbreekt het nog aan onderdak, inspiratie of tijd?! Tabernakel Tenten heeft het antwoord. Wij verhuren onze stretchtenten, vlonders en stylingpakketten (inclusief meubilair) tegen goed betaalbare tarieven. Daarnaast nemen we tijd voor persoonlijk contact, hebben we goede service en kan je altijd terecht voor advies.

Styling en verhuur

Heb je een eigen locatie en ontbreekt het nog aan creativiteit, energie of tijd om jouw feest sfeer te geven? Geen probleem! Wij vinden het fantastisch om het gehele plaatje te verzorgen.

We hebben drie verschillende pakketten in drie stijlen samengesteld. Barn & Farm, Bohemian & Marrakech.

Onze stylingpakketten bestaan uit

– tafels en stoelen (vintage klapstoelen en tafelopstelling zoals afgesproken)
– zitjes (relaxt, met bijzettafels)
– decoratie (signing, vazen en potten, kandelaren, kleden, slingers en overige aankleding in themastijl)
– verlichting (prikkabels met sfeervol licht)
– evt. backdrop en lessenaar

Onze stylingpakketten zijn exclusief verse bloemen (kan wel op aanvraag). Er zitten  wel droogbloemen en pluimen in de stylingpakketten.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Leen & Desiree

Op 22 sep 2022

Voor onze bruiloft zochten wij nog iets om de dag en de uitstraling compleet te maken. We wisten dat het prachtig weer zou worden, maar toch kozen we voor één van de grotere tenten en daar hebben we zeker geen spijt van gehad! Voor een hele goede prijs stond er een prachtige tent die het feest en de styling echt samenbracht en het geheel helemaal af maakte. Veel gasten bleven de hele avond in en rond de tent hangen, het was echt de plek waar iedereen elkaar ontmoette. En… we hebben er zelf geen omkijken naar gehad. De tent stond ruim op tijd en alles was perfect en duidelijk geregeld zonder verassingen. Aanrader!

Martijn & Andrea

Op 22 sep 2022

Dankzij Tabernakel Tenten hebben wij van een fantastische dag kunnen genieten! Van tevoren hebben wij onze ideeën met Tabernakel Tenten besproken, waarna wij ons hebben laten verrassen. Wij hebben ons geen moment zorgen gemaakt, want de aandacht voor het geheel én de details is erg groot. Het eindresultaat was een plaatje en leverde veel complimenten op. Wat ons betreft is Tabernakel Tenten een echte aanrader!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation