Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Buiten trouwen? Huur een partytent!

Jullie hebben een prachtige buitenlocatie gevonden om te gaan trouwen; in de tuin van een mooi kasteel, of in de achtertuin van je ouders. De gasten zijn uitgenodigd en zullen op jullie trouwdatum verschijnen. Iedereen hoopt natuurlijk op een prachtige zonnige dag, maar in dit land is niets zo onvoorspelbaar als het weer. Gelukkig is hier een oplossing voor!
Er zijn tegenwoordig prachtige bruiloft tenten beschikbaar die van een mooie buitenlocatie een prachtige trouwlocatie maken. Zelfs als het niet regent dan geven deze tenten het complete feest net dat beetje extra. En op de mooiste dag van jullie leven mag het natuurlijk aan niets ontbreken.

De juiste partytent

Het allerbelangrijkste blijft natuurlijk de functie van de tent. Hij moet ervoor zorgen dat uw gasten droog blijven en niet in de wind zitten of staan. Dit is met meerdere tenten te realiseren. We kennen allemaal wel de witte tentjes die je ziet op festivals en grote evenementen. Deze tenten zullen uw gasten droog en uit de wind houden. Maar het moet wel de mooiste dag van jullie leven worden, daar hoort ook een mooie tent bij.


Ga naar Partytenten & Partyverhuur & huur een tent


De Stretchtent is een prachtige tent die op veel verschillende manieren opgebouwd kan worden doordat hij zeer flexibel is. Het is mogelijk om meerdere stretchtenten met elkaar te verbinden, hierdoor is deze tent in veel verschillende maten verkrijgbaar. Ook is het mogelijk om deze tent aan een huis of ander gebouw vast te maken. Als de tent eenmaal staat dan zijn er veel mogelijkheden om versiering en verlichting aan te brengen.

Andere geschikte trouwtenten of locaties

Naast de Stretchtent zijn er nog een aantal goede alternatieven. Voor een intiemere sfeer is bijvoorbeeld de Starshade tent een goede optie. Met zijwanden kan de tent rondom dichtgemaakt worden.


Ga naar Trouwlocaties met overdekte buitenlocatie


Partytent locatie tips

Hier volgen nog een aantal handige tips voor het trouwen op een buiten locatie.
1. De leveranciers moeten de locatie kunnen bereiken.
2. Sanitaire voorzieningen.
3. Garderobe voor alle gasten.
4. De houten vloer is erg belangrijk.
5. Stroomvoorzieningen.
6. Parkeergelegenheid.

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation