Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Livestream-service.nl Professionele en betaalbare live stream voor jullie huwelijksceremonie!

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Livestream-service.nl Vraag informatie aan
landelijk

Ondanks Coronamaatregelen tóch JA zeggen?

Gaan jullie trouwen maar kan vanwege het Coronavirus niet iedereen daarbij aanwezig zijn? Dat is natuurlijk uiterst vervelend! Juist nu wil je graag jullie huwelijksceremonie vieren met al jullie naasten. Met een livestream kun je ze tóch laten meekijken hoe jullie in het huwelijksbootje stappen. 

Wij nemen graag alle technische zorgen voor jullie uit handen, zodat jullie je nergens zorgen over hoeven te maken en je toch op een kwalitatief goede manier zichtbaar bent voor de mensen die niet aanwezig kunnen zijn.

Hoe verloopt het livestreamen van een huwelijksceremonie?

Vooraf stemmen we telefonisch alle wensen met u af. 

Jullie krijgen van ons een link welke je naar jullie “gasten” kunt sturen. Deze link is al een aantal dagen van tevoren al beschikbaar. Eventueel kunnen wij deze link ook voor jullie rondsturen. Uiteraard is de omgeving waarin de stream te zien is privé. beveiligd met een wachtwoord, zodat niet zomaar iedereen de stream kan bijwonen.

Voorafgaand aan de ceremonie plaatsen wij alle camera’s, microfoons en techniek. Wij nemen plaats op een onopvallende plek zodat de aanwezigen geen notie nemen aan onze aanwezigheid. 

Tijdens de ceremonie zorgen wij er voor dat alles zo mooi mogelijk in beeld en zorgen we dat alles goed te volgen is. 

Naderhand ontvangt u de gehele livestream nog eens op een USB stick.  (LET OP: De stream vervangt niet de eventuele videograaf). 

Wil je weten hoe dat werkt? Kijk dan het filmpje hieronder.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Klaas & Sofie

Op 04 may 2021

Op onze locatie was het in verband met Corona helaas niet mogelijk om meer dan 35 mensen op gepaste afstand aanwezig te laten zijn. Livestreamservice heeft er voor gezorgd dat iedereen toch mee kon kijken. Achteraf kregen we allemaal appjes van ooms/tantes, vrienden en collega’s over hoe leuk ze onze ceremonie hadden gevonden, zelfs sommige met selfie van hoe mensen thuis de livestream meekeken. Dat gaf ons echt het gevoel dat al deze mensen er toch bij zijn geweest. Kortom: helemaal top geregeld mannen!

Trijntje & Corné

Op 04 may 2021

Omdat niet iedereen bij onze huwelijksceremonie kon zijn hebben wij een TV laten neerzetten met daarop een videocall met daarin onze vrienden. Superleuk dat toen we gingen toasten, thuis iedereen gewoon óók een glaasje pakte en mee deed! Zo waren ze er tóch nog bij! Verder goed contact gehad met Remco!

Marlies & Berend

Op 04 may 2021

Wij zijn allebei nogal A-technisch en hadden geen flauw benul hoe een livestream werkte. Het werd vooraf door jullie allemaal op een begrijpelijke manier goed uitgelegd, wat heel prettig was. Op de dag zelf waren jullie haast onzichtbaar aanwezig, wat wel zo fijn was omdat we het vooraf wel een beetje spannend vonden om er allemaal camera’s etc. bij te hebben. Het contact verliep soepel en snel, en de beelden achteraf hebben we inmiddels ontvangen, waarvoor dank nog! Succes nog met alles!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation