Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

LF Gouda LF Gouda is een stoere trouwlocatie, van klein en intiem tot groots en uitbundig, we houden van bijzonder!

5 (4 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Hoge Gouwe 189
2801 LE Gouda
type trouwlocatie
Industriële locaties, Restaurants
aantal gasten
0-199 gasten
stijl
Hip / Modern
omgeving
In het centrum
dagdelen
Ceremonie, Receptie, Diner, Feest
dagdelen
Rolstoelvriendelijk, Invalidentoilet
omgeving
Fotoreportage, Omkleedruimte
omgeving
Buffet, A la Carte, Walking Diner, Eigen bruidstaart / sweettable, Afkoop mogelijk, Nacalculatie

Bijna 40 jaar was dit indrukwekkende industriële pand, gelegen aan het water, in de Goudse binnenstad, dichtgespijkerd! De Lichtfabriek voorzag Gouda rond 1900 van stadslicht! Het is een blikvanger op een prominente plek als je de binnenstad van Gouda vanaf de A12 binnenkomt. (met voldoende parkeergelegenheid, direct naast de deur)

Stoere fabriekselementen, hoge plafonds, een no-nonsense inrichting, deze elementen zorgen voor een bijzondere sfeer in Restaurant LF Gouda. Aan de historie van dit industriële monument is een nieuwe dimensie toegevoegd door een afgewogen lichtontwerp. De indrukwekkende lampen in de voormalige fabriekshal, de aanlichting van karakteristieke gevels en veel daglicht door de imposante raampartijen zorgen voor een bijzondere ambiance. (alsof je in de open lucht trouwt) Sinds 2015 is het een bruisende industriële horeca locatie met een groot restaurant en twee feestzalen voor kleine en grote groepen! 

Samen met de zuster locatie, Het Museumcafé Gouda, zijn ze gespecialiseerd in de Huwelijksceremonie zelf. Beide locaties zijn officiële trouwlocaties met bijzondere mogelijkheden om elkaar het Ja-woord in de openlucht (romantische binnenstad tuin) te geven of, bij slecht weer, in de Kapel van Museum Gouda of in de oude lichtfabriek!

Met een huwelijksbootje of via een écht Goudse Steegjes wandeling vaart of loopt u met uw gezelschap naar LF Gouda waar u uw receptie, diner of feest organiseert. Neemt u contact op met onze afdeling reserveringen via telefoonnummer 0182 231 251 of mail met info@lfgouda.nl.

 

Bekijk website
+11 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Paul & Manon

Op 20 jan 2020

Tijdens de voorbereidingen konden al onze wensen op tafel leggen. Samen met Kelly en Nanneke bekeken wat de beste opties zouden zijn. Voor het geval dat… een plan B en een plan C. Gelukkig was het mooi weer, stralende tuin met mooie bloemen. Fijne ontspannen sfeer en zeer professionele en hartelijke bediening. Werkelijk overal was aan gedacht tot in de kleinste details. Voor de kinderen was er een leuke tafel ingericht met spelletjes en kleurplaten. Het avondeten met 70 dag gasten was perfect geregeld. Zeer smakelijk en mooi opgemaakt. Meer dan genoeg voor iedereen. De tafels waren mooi gedekt en de ambiance was romantisch. Na het eten zijn we naar de Lichtfabriek geweest voor een afsluiting met een feestje. Het loopje tussen de museumtuin en de Lichtfabriek was goed te doen. Voor ons was het contrast tussen de twee locaties een leuke ervaring. Van romantisch en kleinschalig naar groots en industrieel. We hadden ons geen mooiere dag kunnen wensen!

Geert

Op 20 jan 2020

Wat hadden wij een fantastisch trouwfeest! Compleet met koffietafel, een big band, deejay, sfeervolle discolampen, een professionele photobooth buiten voor de deur, speciaal bier van de tap en als klapper twee flessen single malt whisky! En dat in een stoere, stijlvolle ambiance met een geschiedenis, boven in De Lichtfabriek! Met zo’n 130 gasten was het gezellig druk in het hele pand. De band had een ondiep maar breed podium. De familieleden konden lekker rondom zitten, genietend, kijkend, luisterend naar het feest. De dansvloer was perfect van grootte zo voor de bar en bij de deejay. Een aantal gasten stonden buiten bij de photobooth, al dan niet rokend. Verrassend was de sfeer die het team bediening van de Lichtfabriek uitstraalde, die naderhand na het feest al dansend en zingend op de muziek van de deejay de feestzaal opruimde. Kennelijk was het ook voor hen een geslaagd feest! Bedankt!

Barry

Op 20 jan 2020

Onze trouwerij in de beneden zaal van de Lichtfabriek gevierd. Eerst een etentje en vervolgens een groot feest. Het was geweldig, van begin tot eind heeft de dansvloer vol gestaan. De mensen van de Lichtfabriek hebben er alles aan gedaan om het zo te maken. Bedankt!

Marloes

Op 20 jan 2020

Jullie hebben onze trouwdag onvergetelijk gemaakt! De aankleding met de bloemen, ballonnen en alle details...werkelijk sprookjesachtig. Het eten was heerlijk, heel blij met jullie borrel-diner. Het zorgde voor een ongedwongen relaxte sfeer. Personeel is ontzettend vriendelijk. Alles stond in het teken om onze dag perfect te maken, ook in de aanloop. We hebben echt een fantastische dag gehad, dank jullie wel! We kunnen iedereen aanbevelen om bij jullie een feestje te vieren en heerlijk te eten.

Schrijf hier jouw beoordeling

type trouwlocatie
Industriële locaties, Restaurants
aantal gasten
0-199 gasten
stijl
Hip / Modern
omgeving
In het centrum
dagdelen
Ceremonie, Receptie, Diner, Feest
dagdelen
Rolstoelvriendelijk, Invalidentoilet
omgeving
Fotoreportage, Omkleedruimte
omgeving
Buffet, A la Carte, Walking Diner, Eigen bruidstaart / sweettable, Afkoop mogelijk, Nacalculatie

Vraag informatie aan

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation