Klassieke Trouwauto Huren Ik maak graag uw speciale dag compleet!

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Klassieke Trouwauto Huren Vraag informatie aan
Hoekweg 2
1608 EP Wijdenes

Welkom Bij Freeks Klassiekers

Bij een bijzondere gelegenheid hoort stijlvol vervoer. En dat is wat ik van klassieketrouwautohuren.nl graag voor u verzorg. Ter gelegenheid van een huwelijk, een jubileum, het afscheid van een collega of een verjaardag kunt u met mij een rit in een prachtige klassieke auto maken. Maar ook als u gewoon een rondrit wilt maken door het Hollandse landschap. Of als u stijlvol naar een bijzondere gelegenheid vervoerd wilt worden; een etentje, een feest of een receptie.

U kunt voor tal van merken bij mij terecht, de collectie bestaat 8 bijzondere auto’s. Van de tot verbeelding sprekende klassiekers, young-timers tot hedendaagse luxe automobielen. Uiteraard zijn deze op uw gelegenheid van binnen tot buiten gepoetst.

Representatieve en betrouwbare chauffeur is bij de service inbegrepen. Over eventuele aankleding en versiering van de auto valt te overleggen.

Maak een keuze uit de bijzondere collectie van 8 klassiekers en youngtimers. Ik doe dit als bijverdienste om mijn hobby te kunnen bekostigen en hoef er dus niet de hoofdprijs voor.

Bel of mail voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Met vriendelijke groet,

Freeks Klassiekers, 0621581844 of info@freeksklassiekers.nl

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Frans & Rita

Op 03 jul 2019

We hebben genoten, de rit in de ruime Mercedes was zeer comfortabel. We kregen bijna het idee om ons huwelijk over te doen, al was het maar om weer een rit in de heerlijke auto te kunnen maken!

Ton

Op 02 jul 2018

Ik werd uitgenodigd bij mijn vrienden jonkheer Minus en zijn Grace om te komen dineren in hun huis in Zutphen. Omdat ik me hun heerlijke wijnen niet wilde ontzeggen en om in stijl te kunnen arriveren heb ik Freek gevraagd te rijden. In de prachtige klassieke Alfa Romeo GT junior heb ik me die avond laten vervoeren. Het is me meer dan uitstekend bevallen.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation