Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

FirmaBeeld De mooiste vintage look photobooth van Nederland met persoonlijke assistentie voor de beste beleving

5 (3 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Mylène Middel
Kalmarweg 14-13
9723 JG Groningen

Firma Beeld zorgt voor een onvergetelijke herinnering met de leukste en spontaanste foto’s! Gelijk uitgeprint én digitaal nageleverd.

FIRMA BEELD OP JE BRUILOFT
Tijdens de mooiste dag van jullie leven maakt onze photobooth jullie bruiloft compleet. Het gastenboek wordt gevuld met de leukste foto's bij de lieve berichtjes die in het boek worden geschreven. Hier kunnen jullie altijd met een glimlach op terugkijken. De foto's worden dubbel uitgeprint zodat jullie gasten zelf ook een strookje mee krijgen.

ACHTERWANDEN
Bij ons heb je ruime keuze uit diverse achterwanden. Zit jullie gewenste achterwand er niet tussen en willen jullie liever een op maat gemaakte, dan is dat ook mogelijk.

KWALITEIT
Om jullie de mooiste foto’s te kunnen leveren, gaan wij voor de allerbeste kwaliteit. Daarom werken wij met professionele Canon camera's en staat er altijd een hostess voor begeleiding bij. Daarnaast hebben wij de tofste luxe props in ons assortiment.

ONBEPERKT PRINTEN
Maak zoveel foto's als je wil, bij ons is het onbeperkt printen. We vervangen het printpapier indien de printer leeg is. De printjes worden door onze professionele apparatuur in hoogwaardig kwaliteit binnen een paar tellen afgedrukt.

Onze photobooth lijkt misschien retro, maar zit van binnen vernuftig modern in elkaar. Eenvoudig te bedienen, zodat zelfs oma het snapt!

 

Wil je meer zien, volg ons dan op Instagram of Facebook.

Bekijk website
+5 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Grace

Op 27 jul 2023

Al meerdere feestjes meegemaakt met FirmaBeeld. Elke keer is het weer een feest. De photobooth is een echte ijsbreker en legt onvergetelijke momenten vast. Zowel je beste vriendin als je oude oma komen helemaal los voor de camera en iedereen kan een fotostrookje meenemen. FirmaBeeld zorgt dat alles voor elkaar is. Echt een aanrader!

Joëlle

Op 27 jul 2023

Super leuke toevoeging op onze bruiloft! Snelle en duidelijke communicatie van tevoren en fijn meedenken op de dag zelf. Het gastenboek met de fotostrookjes is een prachtige herinnering aan een fantastische dag

Wybren

Op 27 jul 2023

Super fijne club! Gasten op onze trouwerij vonden de booth erg leuk, goeie service en snel bereikbaar.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation