Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Eric Smeets Bruidsfotografie Bruidsfotografie is een veelzijdige specialisatie. Het is reportagefotografie, architectuurfotografie, landschapsfotografie en macrofotografie in één.

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Eric Smeets Bruidsfotografie Vraag informatie aan
Dhr. Eric Smeets
Stationstraat 7
6191 BA Beek

Huwelijk

Je bruiloft is een van de belangrijkste en onvergetelijke dagen in je leven. Je ziet er op je mooist uit en wordt omringd door familie en vrienden. Deze herinneringen wil je nooit vergeten. Mooie foto’s maken deze herinneringen tastbaar. Persoonlijke aandacht, technische kennis en de beste apparatuur vormen mijn ingrediënten voor geslaagde bruidsfotografie. 

Over bruidsfotografie kan ik nog uren verder praten. Veel liever laat ik je gewoon zien hoe ik je op je mooist fotografeer. Maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoekje aan mijn inspiratieruimte, waar ik graag alles over bruidsfotografie vertel. 

Lees meer over bruidsfotografie

Fotograferen van bruiloften en prachtige portretten tot het vastleggen van alledaagse situaties. Dat doe ik met hart voor het vak. Ambitieus, maar ook ontspannen en met een knipoog waar het kan.

Voor de bruiloft

Tijdens het eerste gesprek nemen we je wensen door, vertel ik over mijn werkwijze en bespreken we de dagplanning. Ik laat verschillende mogelijkheden zien en geef uitleg over de verschillende fotopakketten. Bekijk de hoogkwalitatieve trouwalbums en bepaal je keuze voor een prachtig album.

De bruiloft

De dag van je bruiloft vliegt voorbij. Als fotograaf leg ik de vele mooie en ontroerende momenten voor je vast. Puur, echt en ongedwongen. Die ene traan, het uitwisselen van de ringen en de details van de bruidsjurk. Ik ben informeel en op de achtergrond aanwezig, altijd op zoek naar bijzondere momenten.

Na de bruiloft

Ik maak een eerste selectie van de mooiste foto’s. Jullie ontvangen deze als sneak-preview uiterlijk een week na de bruiloft. De rest van de foto’s kun je inzien via je persoonlijke online galerij. Bekijk de opnames en herbeleef jullie bruiloft. Hierna ga ik verder met het samenstellen van een uniek fotoalbum. Daaraan besteed ik veel aandacht en zorg, zodat jullie herinneringen zichtbaar en tastbaar blijven.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Habets

Op 08 oct 2019

Een fotograaf met passie voor zijn werk,oog voor detail,en super producten,dat moet de enige echte Eric Smeets wel wezen. Hij is goed in wat hij doet,goed in het begeleiden naar een perfect eind resultaat.( voor ieder wat wils ) Het gaat er uiteindelijk natuurlijk om dat jouw mooie dag zo word vastgelegd dat je er de rest van je leven plezier van hebt, en dat is nou precies dat wat Eric Smeets het beste kan. Wij zijn heel erg blij met het eind resultaat dat Eric ons geleverd heeft, van begin tot eind Top service. Eric badankt

Joos en Luc

Op 29 sep 2018

Eric is een zeer plezierig mens. Professioneel en dienstbaar (zonder gedienstig te worden). Wat ik bedoel is dat hij professioneel adviseert en dat op een zeer plezierige, behulpzame manier doet. Natuurlijk kost een professional geld. En als je een top herinnering aan je trouwdag wil, dan is het dat elke euro waard. Wij hebben net ons boek ontvangen en dat activeer de herinneringen weer aan onze prachtige dag. De foto's worden ook door iedereen die ons boek ziet als prachtig genoemd. Mooie perspectieven, goed doordachte achtergrondfoto's die volledig op hun plaats vallen als Eric het boek aan je laat zien. De professionaliteit blijkt al uit het donkere overhemd dat hij draagt waardoor hij minder opvallend beweegt door de locaties. Het is een klein detail, maar wel een dat alles zegt over de manier waarop hij werkt. Die zelfde professionaliteit blijkt uit het meenemen van een assistente die ook let op hoe een jurk valt, of er een takje of grasspriet in de weg staat/hangt. Wij bevelen Eric van harte aan. Hij combineert zijn professionaliteit met een aardig mens zijn en dat is een ultieme combinatie.

Paul & Denise

Op 15 jul 2018

Na het bekijken van veel portfolio's van bruidsfotografen in de regio Zuid-Limburg was onze keuze gevallen op Eric. We zijn erg blij dat we die keuze gemaakt hebben. Alle belangrijke momenten heeft hij uitstekend gefotografeerd. Ook binnen tijdens de ceremonie waar het toch altijd wat moeilijker is met beperkt licht weet hij goed belichte scherpe foto's af te leveren. Hij was erg leuk in de omgang en luisterde goed naar onze wensen. Met name tijdens de fotoshoot in Mondo Verde hebben we een veelvoud aan dromerig-romantische foto's (de door ons gewenste stijl) ontvangen waar we beiden "wow" tegen zeiden. Ook over de levertijd zijn we erg tevreden. Binnen 2 weken hadden we alle foto's ontvangen, en dat in het trouw-hoogseizoen. Een preview van enkele foto's ontvingen we al enkele dagen na de bruiloft. We zullen nog vaak de foto's bekijken; een mooie herinnering aan misschien wel de mooiste dag uit ons leven. We kunnen Eric van harte aanbevelen.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation