Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

EdithFotografeert Laat jullie mooiste herinneringen professioneel vastleggen!

10 beoordelingen Beoordeling plaatsen
EdithFotografeert Vraag informatie aan
Limburg

Bij EdithFotografeert staat service op een belangrijke plaats, evenals top-kwaliteit fotografie.

Ik luister aandachtig naar jullie wensen. Bovendien streef ik ernaar jullie foto’s zo snel mogelijk te bewerken. Zodat jullie niet lang in spanning hoeven te wachten.

Gaan jullie trouwen in de Belgische ardennen of Duitsland, top! Ik ga graag met jullie mee!

 

Waarom kiezen voor Edith als jullie bruidsfotograaf?

-We hebben eerst een kennismakingsgesprek, dat is kosteloos en op een tijd die jullie goed uitkomt via de telefoon om de eerste wensen te bespreken.

-Jullie kunnen me als jullie vragen of ideeën hebben altijd appen of mailen, ook ná het kennismakingsgesprek!

-Ook in donkere ruimtes maak ik voor jullie de mooiste foto's!

-Ontspannen familiefoto's en groepsfoto's dankzij mijn ruime ervaring als familiefotograaf.

-Prachtige Luxe albums kunnen extra worden bijbesteld.

Neem snel contact op, want ik fotografeer maar een beperkt aantal bruiloften per jaar.

Liefs, Edith

 

Het liefst ben ik bij jullie vanaf het laatste gedeelte van de voorbereidingen tot de openingsdans, omdat dat het mooiste verhaal zal weergeven van jullie dag.

Neem vrijblijvend contact met mij op via deze website of kijk nog eens rond op mijn website, mijn Facebook- of Instagram pagina.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


10 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Nadia & Pieter

Op 08 may 2023

SUPERBBBB... SuperDeSuper. Zonder te overdrijven kies voor Edith Fotografeert en je krijgt zoveel meer dan een standaard bruidsfotograaf!!! Een totaalpakket met magnifiek resultaat. Edith heeft een warme open liefdevolle energie. Voelde direct heel gemoedelijk. Straalt rust uit, ongeforceerd, creatief en gezellig. Getrouwd zonder eigen getuigen en Edith was zo attent met b.v mijn handtas over te nemen. Vlekje mascara weg te vegen. De zgn. Kleine dingen die het doen, die het doen. Wij zijn ons geen moment bewust geweest van Edith's aanwezigheid tijdens de ceremonie. Hierdoor hebben wij nu al een geweldige mooi prachtig subliem mooi uniek fotoalbum. Oprecht De Fotograaf die je moet hebben! Keigoed. Mocht je twijfels hebben, vergeet anderen en gewoon doen. Beste Edith, jij was zo van toegevoegde waarde. Blijven eeuwig dankbaar!

W & M

Op 08 feb 2023

Edith heeft onze bruiloft in de Ardennen prachtig vastgelegd. Van tevoren onze wensen via facetime en whatsapp besproken, het contact verloopt heel soepel! Op de dag zelf verliep alles ook heel prettig. En al heel snel konden we de eerste foto’s zien, dus dat was genieten tijdens de honeymoon!

Philip & Sanne

Op 02 feb 2023

Superfijne communicatie, zowel vooraf als op de dag zelf. Uiteraard mooie foto's in alle samenstellingen die we hadden verzonnen + deskundige aanbevelingen die we niet zelf hadden verzonnen. Wij hebben haar reeds aanbevolen voor de bruiloft van vrienden komende zomer. Toppertje!

Roxanne & Michael

Op 02 feb 2023

'We had a wonderful experience with Edith. Her work is full of creativity. We immediately felt very comfortable with Edith and were able to relax and have fun with throughout the whole process. Her photographs were absolutely beautiful and each one is a masterpiece to enjoy for years to come! Edith is very professional and a pleasure to work with.

Tasniem & Jonathan

Op 02 feb 2023

We are very blessed and satisfied with Edith’s work. Our guests didn’t even notice her making photographs and we have the most beautiful wedding album we could ever imagine. The photos are bright, spontaneous and romantic, just as we wished for. We highly recommend Edith as your wedding photographer!

R & M

Op 02 feb 2023

Vorig jaar door Edith onze bruiloft laten fotograferen en dit jaar door Edith een zwangerschapsshoot laten doen. Edith gaat uiterst professioneel te werk en maakt prachtige foto’s met veel creativiteit en passie. Ze legt de bijzondere momenten op een hele eigen creatieve en magische wijze vast, waardoor je bij het zien van de foto’s telkens weer in dat bijzondere en magische moment terugkeert. Wij zullen Edith dan ook in de toekomst wederom bijzondere momenten laten vastleggen.

Tim Kuijkhoven

Op 02 feb 2023

Edith werkt rustig en professioneel. Ze weet de juiste sfeer te creëren om tot mooie resultaten te komen. Topfotografe!

Miranda Guido

Op 20 nov 2018

Dankzij Edith hebben we prachtige foto’s. Edith is professioneel, zeer prettig in de omgang en erg creatief. Ze overlegt, neemt zelf veel initiatief wat hele mooie foto’s heeft opgeleverd. Ze heeft oog voor detail. Edith was aanwezig bij onze bijzondere dag, maar je hebt het nog niet eens in de gaten. Complimenten Edith. En nogmaals, super bedankt. Miranda en Guido

Ryan en Endie

Op 05 nov 2018

Edith wat ben je goed!! toen je hoorde dat het een bruiloft in België was werd je nog enthousiaster als dat je zo al bent. Samen met je collega ben je ook nog een dag eerder gekomen om alles te bekijken om zo de beste en leukste foto`s te krijgen en wat ben je daar in geslaagd, ze zijn echt TOP! Je hebt alle geduld ook met onze kindjes je hebt er alles aan gedaan om ze leuk erop te krijgen, en dat is niet altijd makkelijk met die twee kleine boefjes. Je bent gewoon super enthousiast, heel spontaan en niet te vergeten een geweldige fotografe. Ontzettend bedankt voor de leuke tijd en natuurlijk voor de fantastische foto`s! Groetjes Endie, Ryan en de kids

Theresia

Op 11 oct 2018

We hebben prachtige beelden om op terug te kijken van onze bruiloft! Edith is prettig in de omgang, haar werkwijze en levert mooie resultaten! Heel tevreden en goede aanrader!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation