Dit is jouw trouwauto Onze Hobby,Jullie trouwen in de allermooiste Trouwauto!!!

6 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Dit is jouw trouwauto Vraag informatie aan
Oosterstreek

Het Volkswagen Hippie Busje De T1 Spijlbus Eyecatcher

Onze VW T1 Spijlbus uit “1967” is in absolute nieuwstaat en voor velen het paradepaardje uit de collectie. Wat een beleving als je hier instapt, het motortje hoort brommen terwijl je geniet van het schitterende interieur en de heerlijke houtgeur in deze droombus!. Een spetterende entree is hiermee gegarandeerd gezien de vele duimpjes die je onderweg al krijgt. Deze blikvanger heeft plaats voor vijf personen excl ervaren gezellige chauffeur, die je als echte VIP vervoert en begeleidt op jouw trouwdag, evenement of promotie tour.

Klassieke A-Ford van “1929”

Deze A-Ford bouwjaar “1929” is door mijn vader tussen 1981 en 1992 volledig gerestaureerd. Hij kocht hem van een boer waar de koets als kippenhok dienst deed. Met heel veel geduld en liefde is deze Oldtimer weer in nieuwstaat gebracht en na zijn overlijden een pronkstuk in onze hobby!. Als je echt klassiek transport zoekt is dit absoluut jouw auto.

VW Kever cabriolet

Onze originele VW Kever Cabriolet uit 1970 is een echte blikvanger en daarmee zeer geschikt voor trouwerijen en gala’s. Ik heb haar zelf gerestaureerd en ze staat er in nieuwstaat bij. Met dak open of dicht gereden worden in een fantastische originele retro Kever cabriolet op jouw trouwdag of gala. Of als volgwagen voor je gasten achter de spijlbus. Hoe leuk is dat.

VW T3 Dehler Profi

Met dit busje is het voor ons allemaal begonnen, we zochten een campertje en kochten deze fabriekcamper in erbarmelijke staat. Deze uitvoering was in 1986 het neusje van de zalm met een douche, warm water en tv met videorecorder aan boord! Ik heb haar de afgelopen 6 jaar volledig gerestaureerd en naar eigen smaak van nieuwe kleur en interieur voorzien. Deze bus heeft een echte Rock&Roll uitstraling dus is dat jouw stijl, dan is dit de auto die bij jouw dag past! 

Check ook onze facebook pagina

Voor meer informatie, boekingen of overleggen van je wensen kan je ons mailen bellen of appen op “+31(0)6-53495840” of het onderstaande contact formulier invullen.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Stephan en Anne

Op 03 jun 2020

16-1-2020 was het zover, onze trouwdag. De dagen vooraf verliepen stormachtig.. Wat hadden wij een geluk; prachtig weer! Stephan had één grote droom: een keer willen plaatsnemen in een echte T1, die droom is dus uitgekomen. Wat hebben wij een onwijs leuke dag gehad en wat hebben we gelachen met elkaar. Voor de mensen die het nog niet wisten; Jacco is van alle markten thuis en beschikte over een heuse schoenenpoets service ;-). Jacco, super bedankt dat je ons rond hebt willen rijden, een ervaring om nooit te vergeten!

Marije en Arno

Op 03 jun 2020

Voor onze trouwdag op 14 december hebben wij de VW T1 als trouwauto geregeld. Een prachtige bus met een gezellige chauffeur erbij! Ondanks de stormachtige dag tuften we gezellig van locatie naar locatie. Mede dankzij de mooie bus en de service en gezelligheid van Jacco was onze dag fantastisch. Jacco, nogmaals hartstikke bedankt!

Jack en Dieke

Op 03 jun 2019

Super dag gehad mede dankzij Jacco. Fijne communicatie, netjes op tijd en goed gereden. En natuurlijk een prachtige bus! Het heeft onze dag extra speciaal gemaakt. Bedankt!

Yvonne en Johan

Op 04 feb 2019

Een absolute aanrader, Jacco is een gezellige behulpzame chauffeur en wat een mooie bus, smetteloos mooi en in nieuwstaat!!

Michel

Op 01 nov 2018

3 sept 2018 zijn we getrouwd en we hebben ons heerlijk laten rondrijden door Jaco we voelden ons echt een VIP in zijn prachtige vw bus. En echte aanrader we zijn super blij met zijn diensten. Hij heeft onze dag echt speciaal gemaakt

Jorian en Gerjanne

Op 05 jun 2018

Toen wij vorig jaar bij het busje gingen kijken werden wij gelijk heel enthousiast. Wat een mooi busje!! Gelukkig was het busje beschikbaar op onze trouwdag 1 juni 2018. Wat hebben wij vrijdag genoten. Jacco was heel ontspannen en dit zorgde voor ons voor een fijne sfeer in de auto. Een leuke Spotify playlist voor onderweg aan, grapjes tussendoor. Jacco heeft heel veel passie voor zijn busje en beantwoord vragen door gasten enthousiast. Hij behandeld je op de trouwdag als een echte chauffeur, helpt je bij het in en uit stappen en doet de deur voor je open. We hebben zoveel leuke reacties op het busje gehad. Helemaal top!! Jacco, heel erg bedankt voor deze topdag. Het busje maakte het compleet. We hopen dat we het busje nog een keer vaker mogen zien. Liefs, Jorian en Gerjanne

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation