Welke.nl

Designtent.nl Als u besluit om uw bruiloft buiten te vieren kan de stretchtent niet ontbreken!

Designtent.nl Designtent.nl
Landelijk

Bent u opzoek naar een unieke uitstraling voor uw bruiloft?

Een stretchtent van Designtent geeft warmte aan uw bruiloft n creëert een onvergetelijke sfeer! De stretchtenten onderscheiden zich van anderen door hun veelzijdigheid en visuele aantrekkingskracht. We noemen het een echte 'eyecather'. 

Met de ongelimiteerde mogelijkheden van onze stretchtenten is het vrijwel altijd mogelijk om de tent volledig volgens wens op te bouwen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de tent hoger stellen bij een mooi uitzicht, de zijkanten dichtmaken bij slecht weer of een entree creëeren voor de gasten.

Wij bieden u unieke stijlvolle stretchtenten in diverse formaten, met een garantie van 100% waterdichtheid! Wij passen de tenten aan op uw locatie.

'Een luxe tent, om de mooiste sfeer op uw bruiloft te creëeren.'

Professionaliteit

Door het vele zetten van tenten weten wij er zelfs bij erg moeilijke situatie wel een mouw aan te passen. Hierdoor komt het bijna nooit voor dat wij geen tent kunnen plaatsen op de door de klant uitgezochte locatie.

Prijs & kwaliteit

Wij maken gebruik van hoge kwaliteit tenten, tegen een zo laag mogelijke prijs.

Totaal plaatje

Naast bruiloften kunt u ook bij ons terecht voor andere feesten & partijen of zakelijke evenementen. U kunt ons ook inschakelen voor de verlichting, vlondervloeren, meubilair en heaters in de tent!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Designtent.nl
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation