De Willemshoeve De authentieke boerderij De Willemshoeve kan geheel omgetoverd worden naar jullie wensen.

5 (6 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Utrechtsestraatweg 32
3445 AS Woerden

Iets te vieren? De Willemshoeve is een prachtige en historische boerderij in het groene hart van Woerden. Een romantische binnen- en buitenlocatie die zich perfect leent als trouwlocatie. Naast trouwlocatie is deze unieke boerderij ook te huur voor andere feestelijke- of zakelijke aangelegenheden, zoals verjaardagsfeesten, vergaderingen, bedrijfsfeesten, optredens of een jubileumviering.

De binnenlocatie van de Willemshoeve is ruim opgezet en beschikt over een grote dansruimte. In deze fraaie witgepleisterde boerderij met hippe bedrijfsvoering kun je wel tot 130 personen kwijt. Er wordt veel tijd en liefde gestoken in het onderhouden van deze unieke locatie. Het buitenaanzicht van de boerderij is uniek en wordt gekenmerkt door een echt rieten dak, mooie houten balken en nog vele andere authentieke afwerkingen. Aan een mooie tuin mag het natuurlijk ook niet ontbreken. De tuin leent zich uitstekend voor een gezellige borrel of barbecue.

Wij verzorgen jullie feest of receptie graag tot in de puntjes. Naast deze locatie kunnen er ook heerlijke culinaire verwennerijen geboekt worden. Onze keuken wordt gestuurd door topkok Ad Brak, die al vele feesten en partijen gehost heeft met zijn klinkende catering bedrijf. Alles is bespreekbaar. Maak nu een vrijblijvende afspraak en kom bij ons langs!

Wil je meer lezen over de De willemshoeve? Ga dan naar de advertorial

Bekijk website
+13 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Corry

Op 08 jun 2021

Mooie locatie. Er wordt met je meegedacht. Helaas moesten wij in coronatijd annuleren, hier werd heel coulant en professioneel mee omgegaan. Een aanrader.

Kelsey & Wim

Op 08 jun 2021

In 2019 zijn wij op zoek gegaan naar onze trouwlocatie en als snel viel ons oog op de Willemshoeve. Wij waren op zoek naar een intieme, knusse locatie, met een ongedwongen sfeer en waar ze met je meedenken. Bij meerdere locaties waar we gekeken hebben werden we al snel in een “standaard pakket” geduwd, waarbij afwijken absoluut onmogelijk was. Een barbecue? Bij andere locaties kan dat: maar moet je een speciaal barbecue-menu afnemen. Bij de Willemshoeve was dit geenszins! Al onze wensen waren mogelijk, er werd meegedacht en ideeën werden zelfs enthousiast ontvangen: “out of the box” word juist gestimuleerd. Hierdoor hebben wij een barbecue-menu opgezet dat 100% voldeed aan onze eisen, waar bij overige locaties misschien de helft van het menu was wat we echt wilde. Dat, in combinatie met het feit dat de locatie prachtig, pittoresk, knus en zeer gezellig is, maakte het voor ons een droomlocatie. Helaas, corona. Wij zouden trouwen in zomer 2020. Alhoewel naarmate de datum dichterbij kwam de regels versoepelde, hebben wij toch moeten besluiten om onze bruiloft te verzetten. Ook hierin toonde de Willemshoeve zeer veel flexibiliteit. Zonder problemen kon alles verzet worden en ze kwamen regelmatig met ideeën om voor ons het toch zoveel als mogelijk naar onze wens te maken. Uiteindelijk zijn wij getrouwd in het gemeentehuis, voor de wet, “and thats it”. Ook hierin toonde de Willemshoeve begrip, flexibiliteit en bereidheid. Niet alleen wilde ze meedenken om de wettelijke ceremonie bij hun te kunnen doen (uiteindelijk van af moeten zien vanwege logistiek), ook waren ze zeer flexibel en behulpzaam in het (aanvankelijk) verzetten en uiteindelijk het annuleren van de bruiloft. Onze dag stond bij hun centraal en dat waardeerde we enorm. Als we het over hadden kunnen doen zouden we zonder twijfel meteen de Willemshoeve kiezen, echt een op-en-top locatie met een fantastisch team.

Wilco & Patricia

Op 08 jun 2021

Wij zijn nog niet getrouwd maar willen heel graag onze fijne en zeer flexibele ervaringen met Gerda en Ad van de Willemshoeve delen. Onze bruiloft staat gepland nu gepland bij de Willemshoeve in mei 2022. Vanwege de corona hebben we deze datum al twee keer verschoven omdat wij nu niet de mooiste dag kunnen vieren zoals we hem voor ogen hebben. Elk overleg met Gerda is heel fijn en ze denkt goed mee en reageert heel lief, menselijk en flexibel. Kortom nu al een top ervaring dus we kijken met heel veel vertrouwen en plezier uit naar onze bruiloft volgend jaar mei!

Vanessa

Op 16 jun 2020

Goed geregeld, eten goed, superfeestje gehad!

Bart & Danielle

Op 16 jun 2020

Goeie feestlocatie was een top feestje!

Barry

Op 16 jun 2020

Leuke authentieke boerderij feestlocatie. Goede service, koud bier en lekkere hapjes.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation