Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De Jong Stables De rijtuigen zijn meer dan 100 jaar oud en hebben ieder voor zich een mooi verhaal te vertellen!

De Jong Stables Vraag informatie aan
Mevr. Susanne de Jong
Noord-Limburg

Welkom bij De Jong Stables. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om uw speciale dag nog specialer te maken. Of u nu op zoek bent naar een klassiek rijtuig of een moderne variant, wij hebben een scala aan opties om aan uw wensen te voldoen. Onze rijtuigen zijn van hoge kwaliteit en worden met zorg onderhouden, zodat u in stijl kunt arriveren op uw trouwlocatie.

Een rijtuig met paarden is natuurlijk het ultieme sprookjeselement voor een bruiloft. De Jong Stables biedt verschillende arrangementen aan om uw trouwdag een koninklijk tintje te geven.

Arrangement Emma

Wij brengen het bruidspaar naar de trouwlocatie of van de trouwlocatie naar de feestlocatie met een door het bruidspaar geselecteerd rijtuig. In dit arrangement houden wij rekening met een tijdsbestek van maximaal twee uur.

Arrangement Victoria

Wij brengen het bruidspaar naar de trouwlocatie en vervolgens brengen wij het vers getrouwd bruidspaar naar de feestlocatie. De afstand van trouwlocatie naar de feestlocatie mag niet langer zijn +/- 5 km zijn (binnendoor wegen geen snelwegen). In dit arrangement houden wij rekening met een tijdsbestek van maximaal 4 uur.

Arrangement Elena

U wilt graag een fotoshoot met rijtuig en paarden op een mooie locatie. Dat kan op een bruiloft zijn maar ook voor een andere denkbare gelegenheid. Wij houden rekening met een tijdsbestek van maximaal 1 uur.

Arrangement Judith

U wilt uw aanstaande bruid of bruidegom verrassen met een romantisch huwelijksaanzoek? Bij voorbeeld komt u (wel of niet verkleed als prins) met rijtuig en paarden voorrijden op een gewenste locatie (de verwarring is nu al compleet). U doet tijdens de rit in het rijtuig een aanzoek of vóór het instappen in het rijtuig. Aan uw fantasie zijn geen grenzen gesteld. Het is uw onvergetelijk moment. Wij denken graag met u mee. Wij houden rekening met een tijdsbestek van maximaal 1 uur.

Maatwerk

Mochten bovenstaande arrangementen niet aansluiten bij uw wensen, bij voorbeeld u wilt vervoer en fotoshoot combineren of u heeft speciale dromen die wilt laten uitkomen? Neem gerust contact met ons op voor een individuele offerte. Wij denken graag met u mee.

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor De Jong Stables
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation