Bruidsstomerij.nl Als enige in Nederland geven wij 100% schoongarantie!

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Bruidsstomerij.nl Vraag informatie aan
Bergeijk | Landelijk

Als enige in Nederland geven wij 100% schoongarantie!

De trouwdag, de dag der dagen; het is voor ieder bruidspaar de mooiste dag uit het leven. Geen wonder dat die dag dan ook achteraf gekoesterd wordt; met gedachten, met foto’s en.....met het bewaren van de bruidsjapon die de bruid tot het stralende middelpunt van de bruiloft maakte.

Ofschoon de bruidsjapon het ook na de bruiloft verdient om er op haar best uit te zien, doet ze dat vaak niet. Niet elke stomerij is immers in staat om de sporen van een hele dag feesten te verhelpen. Straatvuil, bier- en wijnvlekken, zweetplekken, boenwas van de dansvloer etc. Ze maken is niet zo moeilijk, maar ze 100% verwijderen is wel een kunst. En die kunst beheerst Bruidsstomerij.nl

Enkele collega stomerijen beweren dat de onderste rand niet helemaal schoon kan worden, bij Bruidsstomerij.nl is ook de onderste rand van uw bruidsjapon weer 100% schoon.

Waar de meeste collega's beloven uw bruidsjapon weer redelijk schoon te maken, en garantie geven maar géén 100% schoongarantie, gaan wij verder met onze 100% schoongarantie zodat uw bruidsjapon weer net zo mooi is en straalt als op uw huwelijksdag.

Bruidsstomerij.nl geeft echt als enige bedrijf in Nederland een 100% schoongarantie, 100% garantie op applicaties en 100% kwaliteitsgarantie op het reinigen van uw bruidsjapon!

Wil je meer lezen over De Bruidsstomerij? Lees dan de advertorial

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Anja

Op 26 may 2020

Fijne service en schoon garantie is ook echt zo.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation