Yummie Sweet Cakes De bruidstaart is een hoogtepunt

Yummie Sweet Cakes Yummie Sweet Cakes
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Yummie Sweet Cakes Vraag informatie aan
Veenhuizerweg 209
7325 AL Apeldoorn

Niet alleen maar iets om te eten, niet zomaar een lekkernij. Bij Yummie Sweet Cakes zijn we van mening dat de bruidstaart een feest op zich zelf is. Niet alleen lekker, maar ook prachtig. Het moet leiden tot dat ultieme “WOW!” moment en de uitspraak dat het zonde is om deze exclusief vervaardigde taart aan te snijden. Inspiratie op doen? Kijk hier en bedenk je dat één van deze creaties ook op jullie trouwdag een hoogtepunt kan zijn.

Exclusief vervaardigd; precies zoals jullie dat willen

Er worden foto’s gemaakt alsof er een VIP aanwezig is. En dan is er de eerste hap. De rust keert weer. Het is ruiken, proeven en smullen. Alle zintuigen worden geprikkeld en er wordt zichtbaar genoten. 

Een Yummie Sweet Cake is onderdeel van het feest. Het hoogtepunt. Moment van herinnering. Onuitwisbaar. Dat is wat wij nastreven. Dat is onze passie.

Een creatief proces

Een Yummie Sweet Cake is altijd maatwerk. En maatwerk vraagt om een nauwgezette inventarisatie. Daarom vragen we jullie het hemd van je lijf. Thema en grootte zijn de basis, maar we hebben het ook over vormgeving en kleuren. We tonen voorbeelden en bepalen in goed overleg hoe jullie bruidstaart er uit komt te zien. En natuurlijk hebben we het over smaak. Kijk hier maar eens; het water zal uit je mond lopen ;-) Aanstaande bruidsparen zijn van harte welkom voor een proeverij. Zijn we het over alles eens? Dan gaan we van start.

Met passie, met toewijding, zo ontstaat jullie bruidstaart

We leven ons in. Er wordt een creatief proces op gang gezet. We bakken, vullen en bekleden. Stap voor stap ontstaat jullie bruidstaart, met toewijding. Met plezier.

Hoogst persoonlijk

Yummie Sweet Cakes levert een exclusief product op maat. Hoogst persoonlijk, om een feest in een feest te zijn. In alle gevallen is er sprake van een uniek product. Een bruidstaart of aansnijtaart bestaat altijd uit meerdere lagen en nagenoeg alle kleuren kunnen gecreëerd worden. Er is een keur aan smaken mogelijk. We bezorgen onze exclusieve creaties waar jullie maar willen.

Een uniek product voor een unieke gelegenheid

We leveren wat we beloven en liefst nog een stukje meer. We gaan voor perfectie. Een Yummie Sweet Cake zal verrassen, ook al wist je er van. Weten wat ons drijft? Waar onze passie vandaan komt? Neem snel contact met ons op voor een kennismaking!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Marjolijn

Op 12 nov 2018

Wat een geweldig mooie en lekkere taart heb je voor ons gemaakt. Naast de aansnijdtaart heb je ook prachtige cupcakes verzorgt voor onze bruiloft.

Annemieke

Op 01 nov 2018

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation