Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Wendy Vluggen Photography Het vastleggen van momenten en emoties maakt dat ik mij helemaal in mijn element voel!

5 (14 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Wendy Vluggen
Landelijk

Wedding Photographer 

Wendy Vluggen Photography is al te boeken voor een hele dag reportage voor  €1825,- 

Wat krijgen jullie allemaal:

 

 • Jullie mooiste momenten zullen allemaal vastgelegd worden door mijzelf in een pure en creative stijl.
 • Second shooter + Drone Shots 4K (sfeerimpressie) (bij te boeken €225,-) 
 • Een kennismakingsgesprek om jullie dag en wensen door te nemen.
 • Locatieonderzoek 
 • Geen standaard foto’s.
 • Alle geselecteerde foto’s bewerkt en in hoge resolutie aangeleverd op usb binnen 4 a 6 weken.
 • Jullie ontvangen hierbij ca. 600+/- foto’s kleur en zwart-wit
 • Een dag pakket bestaat uit maximaal 12 uur fotograferen, Wilt uw langer dan betaald u elk uur extra.
 • U ontvangt binnen 4 dagen na uw bruiloft een preview van ca. 50+/- foto's.

  Ook te boeken voor binnen en buitenland.

* Alle prijzen zijn inclusief BTW  !! 

* Geen extra kosten achteraf !!

Als je naar mijn fotogalerij kijkt zie je een diversiteit aan onderwerpen, die ik heb gefotografeerd.

Wil je meer weten!? Neem dan gerust contact met mij op via de contact pagina!

 

Bekijk website
+13 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


14 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Judith

Op 18 mar 2023

Wendy is een hele fijne fotograaf, ze luistert goed naar je wensen en denkt creatief mee! We hebben prachtige foto’s van onze trouwdag! Ik zou haar zeker aanbevelen en heb dat ook al vaker gedaan bij familie en vrienden! :)

Belinda Nauts

Op 16 mar 2023

Wendy maakt super leuke en mooie foto’s, je voelt je meteen bij haar op je gemak. Ze luistert goed naar wat je wilt en mooi vind. Het was een dag om nooit te vergeten dankzij de foto’s kunnen we nog vaak nagenieten. Dankjewel Wendy!!

Annet

Op 16 mar 2023

Wendy maakt niet alleen prachtige foto’s, ze brengt ook een hele fijne sfeer. Ze doet alles voor de klant! Met Wendy als fotografe ben je verzekerd van mooie spontane foto’s én een fijne samenwerking. Zo hebben we een prachtig aandenken aan onze mooie dag❤️

Dorine

Op 16 mar 2023

Ik schrijf bijna nooit een review, maar dit verdient alle lof & moet gedeeld worden.
Al tijdens de intake was het duidelijk dat Wendy feilloos aanvoelde wat bij ons paste qua stijl / look & feel. Tijdens ons huwelijk speelde ze zo goed in op de sfeer, de aanwezigen en vast te leggen momenten. Samen met de second shooter is onze dag als een droom die uit is gekomen weergegeven. Toptalent!

Nathalie

Op 15 mar 2023

Wendy heeft onze trouwdag gefotografeerd. Vanaf het eerste moment was er een klik! Wendy maakt super mooie foto’s en vooral ook spontane foto’s. Daarnaast had ze een tweede fotograaf bij zich waardoor je ook foto’s krijgt vanuit een ander perspectief! Een blijvende herinnering! Zeker een aanrader! Nogmaals dankjewel Wendy!

Renée

Op 15 mar 2023

Wendy is een super leuke en spontane meid. Als jouw dag nog geen feestje was, dan maakt zij dit er wel van! Wanneer Wendy bij ons is voelt dat altijd direct vertrouwt. Ze zal zich altijd wenden tot jouw wensen. Samen met Dorine heeft zij onze bruiloft vastgelegd, wat een top duo is dit! Wij hebben genoten van onze prachtige dag, maar ook zeker van hun. DIKKE aanrader :)

Nadine

Op 15 mar 2023

Echt een aanrader als je mooie maar ook spontane foto’s wilt. Bij wendy voel je je op je gemak en kun je je zelf zijn. Niks is te veel gevraagd. Zoek je een goede fotograaf voor jullie bruiloft ? Dan raad ik zeker Wendy aan ! Groetjes

Nadine

Op 14 mar 2023

Wendy is een open en spontaan persoon waarbij je je meteen op je gemak voelt! Ze is heel creatief en weet als geen ander de spontane momenten vast te leggen. Alles wat ze doet, is met passie. Tijdens onze dag was de second shooter ook onmisbaar, terwijl we in eerste instantie dachten dat 1 fotograaf voldoende zou zijn. Super en uniek dat Wendy dit aanbied! Heel dankbaar voor de geweldige foto’s en dag!

Fabienne Kostons-Smael

Op 14 mar 2023

4-9-2021 was onze dag, met Wendy vluggen als fotograaf, al vanaf het begin af aan hadden wij tijdens het kennismakingsgesprek een goede klik, een spontane meid met een open blik en passie voor het vak zo kwam ze op ons over, tijdens onze bruiloft fotografeerde wendy alle momenten maar hield zich erg op de achtergrond zodat het voor iedereen prettig is, een aantal weken erna kregen we de foto's deze waren boven al onze verwachtingen prachtig geworden, we hebben er zoveel dat we 2 jaar later nog steeds niet kunnen kiezen welke we in onze trouwalbum willen, zo mooi zijn ze allemaal!! Ook zijn we pas ouders geworden van onze dochter hierbij heeft wendy bij ons thuis een prachtige newbornshoot gerealiseerd! In 1 woord geweldig ik zou haar aan iedereen aanbevelen!

Daphne

Op 14 mar 2023

Zeer tevreden over onze prachtige trouwfoto’s die Wendy gemaakt heeft. Niks is Wendy te gek of teveel. Dankjewel voor deze mooie foto’s van een geweldige dag! Xxx

Vera

Op 14 mar 2023

Wendy laat je meteen op je gemak voelen, prachtige foto's een blijvende herinnering aan deze geweldige dag dankjewel Wendy

Mike Eggen

Op 14 mar 2023

Wendy maakt hele creatieve, prachtige en spontane foto’s waardoor wij een geweldige blijvende herinnering aan onze trouwdag over gehouden hebben. De foto’s gemaakt door de second shooter zijn ook echt unieke foto’s die je normaal gesproken met één fotograaf niet zo snel krijgt. Wij zijn zeker meer dan tevreden over de fotoshoot van onze bruiloft!

Jeroen

Op 18 sep 2018

Prachtige foto’s als blijvende herinnering aan een geweldige dag! Dankjewel Wendy!

May

Op 02 jul 2018

Super geweldig dag gehad

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation