Bruidsservice Brabant Wij komen in principe in heel Brabant dus bel en informeer naar de mogelijkheden voor jouw grote dag!

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Bruidsservice Brabant Vraag informatie aan
's-Hertogenbosch

De stylistes van Bruidsservice Brabant zijn speciaal opgeleide haarstylisten/visagisten die vanaf het eerste contact tot en met de huwelijksdag voor je klaar staan om samen met jou te komen tot een tot in de puntjes verzorgd trouwkapsel i.c.m. de visagie.

Eerst willen wij jouw wensen weten en daarna kunnen wij een professioneel advies geven over de mooiste mogelijkheden voor jouw bruidskapsel passend bij jouw bruidsjurk. Ook de bruidsmake-up kunnen wij verzorgen. Wij zijn speciaal opgeleide visagisten met veel ervaring. Van jouw wensen en ideeën, in combinatie met onze ervaring, maken wij een op maat gemaakt bruidskapsel en bruidsmake-up, zodat jij er op deze dag oogverblindend uit ziet. Natuurlijk maken wij een planning voor de bruiloftsdag en spreken de kosten met je door. We plannen een proefsessie voor bruidskapsel en/of make-up en we spreken de aan-huisservice door voor de grote dag. Geen verrassingen achteraf!

Onze service gaat nog een stapje verder. Wij kunnen ook de bruidegom, ouders, schoonouders, overige familie of gasten voorzien van een feestelijk kapsel, eventueel ook in combinatie met een make-up. Hiervoor komt een extra styliste voor mee.

Drunen

Torenstraat 25
5151 JJ Drunen
0416378786
drunen@haartrendvanhees.nl

's-Hertogenbosch

Lugteren 43
5237 JV ‘s-Hertogenbosch
0736443525
maaspoort@haartrendvanhees.nl

Boxtel

Oosterhof 15
5283 BV Boxtel
0411678878
boxtel@haartrendvanhees.nl

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Astrid

Op 15 jul 2019

Uitstekende service en een kundig team!

Linda

Op 19 jun 2018

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation